Steam Hesabım ne kadar eder?

İtemleri satmanı öneririm. Elindeki eldiven 1800 TL civarı, bıçağı ise Falchion Knife Rust Coat olarak tahmin ediyorum. Floatını bilmiyorum ama Battle-Scared hali 3600-4000 TL civarı.

Üstelik Steam bakiyesine ihtiyacın yoksa, %15-20 indirimle insanlara oyun vesaire satabilirsin.

İtemleri satmanı öneririm. Elindeki eldiven 1800 TL civarı, bıçağı ise falchion knife Rust coat olarak tahmin ediyorum. Floatını bilmiyorum ama Battle-scared hali 3600-4000 TL civarı.

Çok önceden almıştım itemleri öyle duruyordu onları da hesapla beraber satayım dedim fakat düşüğe gidecek gibi duruyor. Bıçak 0.89 float eldiven ise bs 0.45.

Tamamda sadece cüzdanda 1500 TL para var bu hesabın değeri 100 TL ise diğer hesapları bedavamı satsın millet. Bu nasıl düşünce kullanmadığım için satmak istiyorum ki zaten türklerden alan biri çıkmaz nedeni çok beleşçi bir milletiz.

Cüzdanında istersen milyon TL olsun hesabını geri çekmen çok kolay olduğu için riske girmezler. Hesabındaki 1500TL parayı bozdur ve itemleri kendine at bu hesabı da çöpe at daha çok işine yarar. Bunun Türklerin beleşçiliğiyle alakası yok. Benim çöpe atacak 1500TL param olmadığı için senin anında geri çekebileceğin hesaba 100TL'den fazla para vermem.

Cüzdanında istersen milyon TL olsun hesabını geri çekmen çok kolay olduğu için riske girmezler. Hesabındaki 1500TL parayı bozdur ve itemleri kendine at bu hesabı da çöpe at daha çok işine yarar. Bunun türklerindir beleşçiliğiyle alakası yok. Benim çöpe atacak 1500TL param olmadığı için senin anında geri çekebileceğin hesaba 100TL'den fazla para vermem.

Yabancılar peki neden güveniyor bu taraflı baktınmı düşününce? Adamın işine geliyor nedeni Türk hesabı ondan dolayı oyunlar dolar karşılığına göre geç güncelleniyor ve çok daha ucuz yabancı hesaplara göre.
Adamın teklif ettiği 380 dolar güncel kur ile 9000 TL yapıyor ki normalde bu hesabın ederi 15K'den aşağı değil oyunlar vs sayıldığında.

Çok önceden almıştım itemleri öyle duruyordu onları da hesapla beraber satayım dedim fakat düşüğe gidecek gibi duruyor. Bıçak 0.89 float eldiven ise bs 0.45.
İtemleri ayrı ayrı satın hocam bence. Dediğim gibi hesapla birlikte satarsanız çok ucuza gider.

Yabancılar peki neden güveniyor bu taraflı baktınmı düşününce? Adamın işine geliyor nedeni Türk hesabı ondan dolayı oyunlar dolar karşılığına göre geç güncelleniyor ve çok daha ucuz yabancı hesaplara göre.
Adamın teklif ettiği 380 dolar güncel kur ile 9000 TL yapıyor ki normalde bu hesabın ederi 15K'den aşağı değil oyunlar vs sayıldığında.

Oyunları sayarsak Max 100TL. Yabancı biri olsam Türk hesabı alıp ucuz oyun alacağım için senin hesabını almak yerine rastgele içi boş Türk hesabı alırım zaten istediğim oyunu ucuza alacağım.

Oyunları sayarsak Max 100TL. Yabancı biri olsam Türk hesabı alıp ucuz oyun alacağım için senin hesabını almak yerine rastgele içi boş Türk hesabı alırım zaten istediğim oyunu ucuza alacağım.

İçindeki itemler tek başına 6000 TL yapıyormuş şu an pazardan baktım neyse konu uzar gider. Ben sadece fikir istedim hocam 4 dolara bu hesap gibi dolu hesaplar satan biri varsa 10.000 adet falan alayım zaten alıcı bulunur neticesinde.

Tamamda sadece cüzdanda 1500 TL para var bu hesabın değeri 100 TL ise diğer hesapları bedavamı satsın millet. Bu nasıl düşünce kullanmadığım için satmak istiyorum ki zaten türklerden alan biri çıkmaz nedeni çok beleşçi bir milletiz.
Siz kaç istersiniz hocam 5 bin yeter mi? Şunu unutmayın, geri çekilebilecek, dolandırılabileceğiniz bir hesaba kimse sizin düşündüğünüz 4-5 rakamlı sayıları yatırmaz. Belki kur farkından dolayı yurt dışındaki birine satarsanız olur onlar da yine çok fazla para akıtmazlar ona. Türkler ise beleşçi bir millet olmasından ziyade, herkes etrafıma nasıl kazık atarım diye düşündüğü için, insan içinde yaşadığı, büyüdüğü yerden ne geleceğini bildiği için adam girmiyor bu işe. Şanslı iseniz, 50-100 dolar veren birisi çıkar eğer bağlantınız var ise onun haricinde ya dolandırılırsınız, ya Türk birisine satarsınız, ya da hepsini ayrı ayrı satar nakit istiyorsanız da siteler aracılığıyla çevirisiniz. Ayrıca hesabın adı sanı da açık ben bu hesap satıldı, bir bakın doğru mu diye supporta yazdıktan sonra siz de satmışsanız hesabı da kapattırır sonra alıcı ile size iyi eğlenceler dilerim. :D Bir de yeter açılan Steam konularından artık her 10 konudan 5'i bunlar oldu, gına geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı