Steam Hesabım ne kadar eder?

Kanka
https://steamcommunity.com/id/_Roselle0/

Eki Görüntüle 1829142

Uzun süredir ara sıra takıldığım bu hesabı satmak istiyorum fakat aklımda çok fikir yok hesap satışları daha önce yaptım. Yabancı biri sayesinde 50 dolara satmıştım fakat bu hesap biraz dolu ondan dolayı ne kadar yapabilir emin değilim. Steam calculator pek gerçekçi fiyat vermiyor ondan dolayı fikirlerinize açığım yabancı bir Reddit sayfasında 380 dolar veririm dedi adamın biri fakat güvenemedim.
Ana hesabım değil 2.yan hesabımdır bu arada.
Hocam bende yabancılara hesap satmak istiyorum yardımcı olma şansın var mı? discorddan falan 250-300 dolar bazında versem yeterlidir.

Hocam isterseniz en kral hesap olsun, biz burada hesabı aşağılamıyoruz. Bizim burada hesap 100 TL eder dediğimiz şey şu, hesabı ilk maili ile geri çekince o verdiğiniz para bir şeyler yoluna gider. İster Türkiye, ister yurt dışı fark etmez, kimse kendi biriminde (her gün gördüğümüz birimler için konuşuyorum, rupee, peso vs falan değil yani) 100 üzerine çıkmaz, hele ki dolar, euro Vs'de 50 üzerine çıkan nadirdir. Daha fazlasını veren ya çok çok zengindir ya da artık kafayı Steam ile bozmuştur. Kimse kendisinin olmayan bir hesaba 4-5-6 rakamlı sayıları yatıracak kadar enayi değildir. Risklerini biliyorlar çünkü. Siz de işte risk falan bilmeden, para ağaçtan toplanılıyor, dolandırılınca bir bardak soğuk su içinlerdensiniz diye düşünüyorum.

Sizin mantığınıza göre hiçbir dijital hesap satilamaz kafaniz sürekli geri alırsa ya da hesabi tekrar alirsa yani nitelikli dolandiriciliga çalışıyor hiç kimse de demiyor mu hesabın satan neden geri alsın alıyorsa dolandiricidir zaten ki bir sürü aracı siteler var.

Sizin mantığınıza göre hiçbir dijital hesap satilamaz kafaniz sürekli geri alırsa ya da hesabi tekrar alirsa yani nitelikli dolandiriciliga çalışıyor hiç kimse de demiyor mu hesabın satan neden geri alsın alıyorsa dolandiricidir zaten ki bir sürü aracı siteler var.
Zaten bütün dijital hesapların satılması yasak. Yani bu her sitenin kendi politikalarında yazıyor. Yapılan iş yasal değil ki savunacak bir tarafı olsun. Yani adam dolandırıcı olduğu için zaten hesabı geri alıyor ya. Aracı site falan da yok ayrıca. İkinci, üçüncü kişi kullanıyor arkadaş. Sizin bunu yazma mantığınızı anlamadım ama her neyse.

Sana 10 kg kirmizi et vereyim sende hesabin butun bilgisini ver bende gideyim butun itemleri satayim paralari. Nakite cevireyim sonra herkes yoluna

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı