bence asıl o kadar hentaı oyununda full basarım yapması daha tebrık edılesı1400 saat HOI4, helal olsun.
bence asıl o kadar hentaı oyununda full basarım yapması daha tebrık edılesı1400 saat HOI4, helal olsun.
zamanında kartlar oyunların kendisinden pahalıydı bende aldım işte allah allah sizde yani.Cıddı cıddı bakıoydum takı hesaptakı oyunların yarısının hentaı oldugunu gorene kadar.
Benim matematik yetmiyor hocam para üstü ne kadar vericem.10 TL + bir paket sakıza alırım.
keske sılseymıssınz sonra hesaptan ben oyle yaptım 5-10 tane almıstım sonra sıldım hesaptanzamanında kartlar oyunların kendisinden pahalıydı bende aldım işte allah allah sizde yani.![]()
Keske sılseymıssınz sonra hesaptan ben oyle yaptım 5-10 tane almıstım sonra sıldım hesaptan.
Üstü kalsınzamanında kartlar oyunların kendisinden pahalıydı bende aldım işte allah allah sizde yani.
Benim matematik yetmiyor hocam para üstü ne kadar vericem.
Level o kadar da yüksek değil ya, 50 level maksimum 200 liraya çıkartılır. Hesap hiçbir şey etmez.
Kart botları sitelerinden çıkartılıyor.Nereden çıkartılıyor hemen çıkarıyım 200e.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.