Hesabım Script Kullanımından haksız ban yedi ne yapmalıyım?

69TürkLirası

Kilopat
Katılım
2 Eylül 2017
Mesajlar
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta da belirttiğim üzere smurf hesaplarımdan birisi 3.parti yazılım kullanma sebebiyle kalıcı olarak uzaklaştırıldı. Ama katiyen script ya da lolskin kullanmadım. Bununla ilgili olarak iki defa olmak üzere Riot Games'e bilet gönderdim.
1-1.png
Yukarıda görülebileceği üzere ilk biletimde öncelikle hesabımın uzaklaştırılma sebebini öğrenmek istemiştim. Yanıt olaraksa hesabımın üç günlük bir incelemeye tabi tutulacağı, incelemenin sonucuna göre hesabımdaki yasağın kaldırılabileceğinden bahsedilmişti.
Bu bilete aldığım yanıtın üzerinden üç günden fazla geçmesi ve hesabımdaki yasağın kaldırılmaması üzerine ikinci bir bilet ile iletişime geçtim.
2-1.png2-2.png2-3.png2-4.png
Yukarıda biletler arayıcılığıyla gerçekleşen konuşmaları zamana göre sıraladım.
Konuşmalar neticesinde destek elemanları yazdıklarımı umursamaksızın beni hile kullanmakla suçladı. Ben şahsen hesabımı adamakıllı bir incelemeye tabi tuttuklarını da düşünmüyorum. Çünkü oyunlarımda o kadar da yüksek bir yetenek atışı tutturma oranına sahip değilim ki yetenek atışlarından kaçma becerim daha da beter.
Bunca yıldır bu oyunu farklı hesaplardan oynuyorum. Eğer ki arka planda oyunla etkileşime giren bir yazılım olsaydı bile ilk defa bugün, bu hesabımdan ban yemiş olmazdım. Arka planda açık olan uygulamalar az çok şu şekilde: "Kaspersky Free", "Discord", "Steam", "AMD Adrenalin".

Karşılaşma geçmişime bakmak isteyenler için: op.gg bağlantısı
Bu sezonki indirilebilir olan bütün oyun kayıtları: mediafire oyun kayıtları bağlantısı

Benim tahminim Riot Games'in yapay zekası aldığım raporların ardından hesabımın seviyesininın 50 civarında olduğunu ve kazanma oranımın da Xerath ile %89'un üzerinde olduğunu görmesinin ardından ilave bir incelemeye gerek duymadan banladı. Şimdiyse sizin de görebileceğiniz üzere destek elemanları da bana yardımcı olamıyor. Dolayısıyla ben de hesabımı geri alabileceğimi zannetmiyorum. Bu olayın ardından da ana hesabımdan Xerath oynayacakken iki defa düşünürüm herhalde.

Kendimi çok büyük haksızlığa uğramış, dolandırılmış gibi hissediyorum. Ayrıca sizlere de youtuber veya yayıncı olmadığınız taktirde bu oyuna vaktinizi ve paranızı harcarken iki defa düşünmenizi tavsiye ederim.
Yine de benim için tavsiyeleriniz varsa okumak isterim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı