WhatsApp Hesabımdan benden habersiz mesaj yazılmış

Valtorix

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: İntel arc a750 - CPU: İntel i3 12100f - RAM: 2x 8gb Kingston Fury DDR4
WhatsApp hesabım kimsede olmamasına rağmen sınıfımızın WhatsApp grubuna benim hesabımdan 2 mesaj yazılıp silinmiş. Ben yazmadığıma eminim. Mesajların ne olduğunu da bilmiyorum. Gruptakilerden mesaja "bu ne?" diye yanıt gelmiş. Sınıfa mesajın ne olduğunu sorduğumda onlar da anlamadığını söylediler. Geçenlerde bir video da WhatsApp hesaplarının ele geçirilip başkalarına dolandırıcılık mesaj attıklarını duydum. Böyle bir şey olabilir mi?

WhatsApp hesabım kimsede olmamasına rağmen sınıfımızın WhatsApp grubuna benim hesabımdan 2 mesaj yazılıp silinmiş. Ben yazmadığıma eminim. Mesajların ne olduğunu da bilmiyorum. Gruptakilerden mesaja "bu ne?" diye yanıt gelmiş. Sınıfa mesajın ne olduğunu sorduğumda onlar da anlamadığını söylediler. Geçenlerde bir video da WhatsApp hesaplarının ele geçirilip başkalarına dolandırıcılık mesaj attıklarını duydum. Böyle bir şey olabilir mi?

Hocam giriş yapılan cihazlara girip tümünden çıkış yapın telefonunuzu'da kimseye vermeyip güvende tutun.

Şuanlarda bilgilerimiz gibi hesaplarımız da sızdırılmış durumda. İnternette çok kolay bir şekilde başkasının instagram veya whatsapp hesabına sızabildiğiniz siteler var. Bir sınıf arkadaşınız şaka yapmak istemis olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı