Gelişme : İkinci aldığım 10 bin altı za için marketten gönderim yapıldı. Açıkcası güvenimi halen kazanamadı ama gönderim yapmasına şaşırdım. Asıl beklediğim yüksek 15.000 za yüklenmesi hesabın yüklenme listesinde olduğunu belirtti 15 gün sonra size gerekli bilgileri ileteceğimİlk başta ben de inanmadım, halen inanmamaktayım. Fakat denemek istedim 30-40tlden ne kaybedebilirim diye en azından benden sonraki insanlar için de deneyim anlatmış olurum olarak düşündüm bugün 15k za aldım daha sonrasında ayrıyetten bir de vergisini ödedim. Ödeme yaptıktan sonra bana hangi kartla ödediğimi sorduaçıkcası biraz kuşkulandım valle'den ödeme yapılıyor ama yine de güvenlik açısından kart online alışverişe kapattım, daha sonrası çok daha komik açıklamada epin olarak verilir diyor benden hesap bilgilerimi istedi
ben de yeni hesap açtım bir iki maç atıp ona verdim ve 15 gün içersinde yüklenceğini söyledi (bir umut belki) daha sonrasında gerçekten yapıyorlar mı diye dayanamadım 10 bin altında bi za aldım çünkü epin olarak değil marketten bir şeyler göndeririliyor şu an kendisinden bir ürün istedim isteyeli 1 saat oldu bakalım yarın gerçekten atıcakmı (Dip not : gelişmeler olduğunda sizi bilgilendireceğim)
Arkadaşlar merhaba @Maresting arkadaşımız konuya cevap verince bana da bildirim geldi son gelişmeyi söylemeyi unutmuşum kusura bakmayın.İlk başta ben de inanmadım, halen inanmamaktayım. Fakat denemek istedim 30-40tlden ne kaybedebilirim diye en azından benden sonraki insanlar için de deneyim anlatmış olurum olarak düşündüm bugün 15k za aldım daha sonrasında ayrıyetten bir de vergisini ödedim. Ödeme yaptıktan sonra bana hangi kartla ödediğimi sorduaçıkcası biraz kuşkulandım valle'den ödeme yapılıyor ama yine de güvenlik açısından kart online alışverişe kapattım, daha sonrası çok daha komik açıklamada epin olarak verilir diyor benden hesap bilgilerimi istedi
ben de yeni hesap açtım bir iki maç atıp ona verdim ve 15 gün içersinde yüklenceğini söyledi (bir umut belki) daha sonrasında gerçekten yapıyorlar mı diye dayanamadım 10 bin altında bi za aldım çünkü epin olarak değil marketten bir şeyler göndeririliyor şu an kendisinden bir ürün istedim isteyeli 1 saat oldu bakalım yarın gerçekten atıcakmı (Dip not : gelişmeler olduğunda sizi bilgilendireceğim)
Gelişme : İkinci aldığım 10 bin altı za için marketten gönderim yapıldı. Açıkcası güvenimi halen kazanamadı ama gönderim yapmasına şaşırdım. Asıl beklediğim yüksek 15.000 za yüklenmesi hesabın yüklenme listesinde olduğunu belirtti 15 gün sonra size gerekli bilgileri ileteceğim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.