Hesabımtr.com güvenilir mi?

İlk başta ben de inanmadım, halen inanmamaktayım. Fakat denemek istedim 30-40tlden ne kaybedebilirim diye en azından benden sonraki insanlar için de deneyim anlatmış olurum olarak düşündüm bugün 15k za aldım daha sonrasında ayrıyetten bir de vergisini ödedim. Ödeme yaptıktan sonra bana hangi kartla ödediğimi sordu :D açıkcası biraz kuşkulandım valle'den ödeme yapılıyor ama yine de güvenlik açısından kart online alışverişe kapattım, daha sonrası çok daha komik açıklamada epin olarak verilir diyor benden hesap bilgilerimi istedi :D ben de yeni hesap açtım bir iki maç atıp ona verdim ve 15 gün içersinde yüklenceğini söyledi (bir umut belki) daha sonrasında gerçekten yapıyorlar mı diye dayanamadım 10 bin altında bi za aldım çünkü epin olarak değil marketten bir şeyler göndeririliyor şu an kendisinden bir ürün istedim isteyeli 1 saat oldu bakalım yarın gerçekten atıcakmı (Dip not : gelişmeler olduğunda sizi bilgilendireceğim)

İlk başta ben de inanmadım, halen inanmamaktayım. Fakat denemek istedim 30-40tlden ne kaybedebilirim diye en azından benden sonraki insanlar için de deneyim anlatmış olurum olarak düşündüm bugün 15k za aldım daha sonrasında ayrıyetten bir de vergisini ödedim. Ödeme yaptıktan sonra bana hangi kartla ödediğimi sordu :D açıkcası biraz kuşkulandım valle'den ödeme yapılıyor ama yine de güvenlik açısından kart online alışverişe kapattım, daha sonrası çok daha komik açıklamada epin olarak verilir diyor benden hesap bilgilerimi istedi :D ben de yeni hesap açtım bir iki maç atıp ona verdim ve 15 gün içersinde yüklenceğini söyledi (bir umut belki) daha sonrasında gerçekten yapıyorlar mı diye dayanamadım 10 bin altında bi za aldım çünkü epin olarak değil marketten bir şeyler göndeririliyor şu an kendisinden bir ürün istedim isteyeli 1 saat oldu bakalım yarın gerçekten atıcakmı (Dip not : gelişmeler olduğunda sizi bilgilendireceğim)
Gelişme : İkinci aldığım 10 bin altı za için marketten gönderim yapıldı. Açıkcası güvenimi halen kazanamadı ama gönderim yapmasına şaşırdım. Asıl beklediğim yüksek 15.000 za yüklenmesi hesabın yüklenme listesinde olduğunu belirtti 15 gün sonra size gerekli bilgileri ileteceğim :D

Son düzenleme:
Hayır değil zamanında dolandırıldım bunların Instagram sayfaları da var Furkan Yiğit tarafından yönetiliyor 2 sayfa ve sitede dahil olmak üzeri dolandırıcı geçen sene 180 TL kaptırdım onlara Furkan Yiğit denilen şahıs obezi evden çıkmayarak dolandırıcılık yapıyor şaşırmamalıyız buna değil mi YouTube kanalından linçledim zamanında direkt mesajları siliyor YouTube üzerinden herhangi bir videosunu yorum yapıldığı zaman en fazla 10 15 saniye için yazdığınız mesajı siliyor iyi günler.

Gelişme : İkinci aldığım 10 bin altı za için marketten gönderim yapıldı. Açıkcası güvenimi halen kazanamadı ama gönderim yapmasına şaşırdım. Asıl beklediğim yüksek 15.000 za yüklenmesi hesabın yüklenme listesinde olduğunu belirtti 15 gün sonra size gerekli bilgileri ileteceğim :D
Arkadaşlar merhaba @Maresting arkadaşımız konuya cevap verince bana da bildirim geldi son gelişmeyi söylemeyi unutmuşum kusura bakmayın.

Aldığım 15.000 za hesabıma gelmişti fakat ben asıl hesabımı vermek yerine yeni açtığım hesabı vermiştim. Merak edip ödeme yöntemine baktığımda payby me ile ödenmiş bu da Türk Telekom'a ait bir firma sanırsam.

ZA hesaba geldi ama bir çok kişi gelmediğini idda etmekte, lakin bana geldi diye bu mesajı okuyup alan kişiler bir kaç kez düşünsün, belki daha fazla yatırmamı beklemişte olabilir fakat tüm işlemlerin sonunda bir arkadaşım bu ödeme yöntemi payby ile çok kişinin haksız yere para çekimi olup mağdur olduğunu iletmişti (haksız yere para çekimi vb..) kontrol ettiğimde gerçekten de öyle sikayetvar dan bakabilirsiniz. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı