Ubisoft Connect Hesabın çalınması yüzünden oyunlara giriş yapılamıyor

Mortalxs

Picopat
Daha fazla  
Evet başlıkta da yazdığı gibi hesabımın çalınmasından dolayi oyunlara erişemiyordum. Hangi epostaya bağlı olduğunu da bilmiyordum fakat bir tane oyunu açtığımda sanırsam bug yaptım ve hesaba girdim epostayı öğrendim. Ama Ubisoft'un destek ekibi hiçbir yanıtta bulunmuyor e-posta şifre için zaten yenileme yapamıyorum. Yapabilmem gereken tek şey bağlantıları kaldırmak. Yeni bir Ubisoft hesabı açtım zaten.

Başka tam olarak yapabileceğim bir şey var mı?

Hocam bende aynı sorunu yaşıyorum. Hesabım çalındı. Steam'den aldığım oyunlara giremiyorum. Desteğe yazdım 2 hafta sonra dönüş yaptılar hesabımı bulamadıklarını ve verdiğiniz bilgiler yeterli değil yazdılar ki önceki kullandığım kullanıcı adı ve postaları doğru girdiğime eminim. Siz girebiliyor musunuz Steam'den aldığınız oyunlara?

Hocam bende aynı sorunu yaşıyorum. Hesabım çalındı. Steam'den aldığım oyunlara giremiyorum. Desteğe yazdım 2 hafta sonra dönüş yaptılar hesabımı bulamadıklarını ve verdiğiniz bilgiler yeterli değil yazdılar ki önceki kullandığım kullanıcı adı ve postaları doğru girdiğime eminim. Siz girebiliyor musunuz Steam'den aldığınız oyunlara?

Maalesef. Epic Games'te de bir oyunum vardı onu kurtarabildim o direkt bağlandı anlayamadım nasıl oldu. Ama steamdakilere bende giremiyorum yeni bir hesaba bağlamama rağmen o hesaptaki bağlantıyı kaldıramadığımdan giremiyorum. Acaba oyunu sil yükle yapsam sorun çözülür mü? Veya bir resetleme yapabilsek?

Maalesef. Epic Games'te de bir oyunum vardı onu kurtarabildim o direkt bağlandı anlayamadım nasıl oldu. Ama steamdakilere bende giremiyorum yeni bir hesaba bağlamama rağmen o hesaptaki bağlantıyı kaldıramadığımdan giremiyorum. Acaba oyunu sil yükle yapsam sorun çözülür mü? Veya bir resetleme yapabilsek?
Ben yeni indirmiştim oyunu onunla çözüleceğini sanmıyorum. Başka hesapla girince oyunun lisansı başka bir hesapta aktifleştirilmiş gibi bir şey yazıyordu sanırsam. Yani muhtemelen olan hesabı almaktan başka pek bir şansımız yok gibi. Ubisoft uygulaması oyunun hangi hesapta aktif olduğunu biliyor başka hesapta aktif olmasına izin vermiyor sanırsam. Destek zaten Allah'a emanet. 2 haftada dönüyorlar ve maalesef bot mesajı atıyorlar.

Ben yeni indirmiştim oyunu onunla çözüleceğini sanmıyorum. Başka hesapla girince oyunun lisansı başka bir hesapta aktifleştirilmiş gibi bir şey yazıyordu sanırsam. Yani muhtemelen olan hesabı almaktan başka pek bir şansımız yok gibi. Ubisoft uygulaması oyunun hangi hesapta aktif olduğunu biliyor başka hesapta aktif olmasına izin vermiyor sanırsam. Destek zaten Allah'a emanet. 2 haftada dönüyorlar ve maalesef bot mesajı atıyorlar.

Çok çaresiz kaldım. Destek ekibinin yapacağı işte çok basit ben şu an hesabı istemiyorum zaten hesaptaki bağlantıyı kaldırsınlar yeter ama hiç umursamıyorlar maalesef.

Evet konuşabilsek belki ricamızı dile getirebiliriz ama bot mesajı için bile 2 hafta beklememiz gerekiyor. Bu gidişle çöp olacaklar gibi geliyor. Aldığımız oyunların lisans anahtarları olsa belki hesabı geri alabiliriz ama dijitalde herhangi bir lisans yok steam üzerinden hiç yok.

Hesabıda nasıl alabiliriz ki geri ,yapabilcek birşey yok her türlü şifreyi geri bulmamız ,ögrenmemiz gerek.Ya da zorlayarak bi şekil hesabı banlattırabiliriz ama bu oyunlara erişimi kapatırmı onuda bilemiyorum.

Evet konuşabilsek belki ricamızı dile getirebiliriz ama bot mesajı için bile 2 hafta beklememiz gerekiyor. Bu gidişle çöp olacaklar gibi geliyor. Aldığımız oyunların lisans anahtarları olsa belki hesabı geri alabiliriz ama dijitalde herhangi bir lisans yok Steam üzerinden hiç yok.

Evet Steam da çok başıboş bırakıyor resmen ne anahtar veriyor ne de bağlantıyı kaldırmamızı sağlıyor ubisofta erişemesekte Steam da onun ayarı olsa o hesaptaki bağlantıyı kaldırabilirdik gene.

Hesabıda nasıl alabiliriz ki geri ,yapabilcek birşey yok her türlü şifreyi geri bulmamız ,ögrenmemiz gerek.Ya da zorlayarak bi şekil hesabı banlattırabiliriz ama bu oyunlara erişimi kapatırmı onuda bilemiyorum.

Evet Steam da çok başıboş bırakıyor resmen ne anahtar veriyor ne de bağlantıyı kaldırmamızı sağlıyor ubisofta erişemesekte Steam da onun ayarı olsa o hesaptaki bağlantıyı kaldırabilirdik gene.
Maalesef benim postamı da değiştirdiler. O yüzden hiçbir türlü ulaşamıyorum.

Ubisoft desteğe biri hesabımın çalınması diğeri de oyunda yaşadığım bir sorun olmak üzere iki kez yazdım. İkisine de 1,5 hafta sonra döndüler ama sonraki mesajlarda daha hızlı dönüş yaptılar ve sorunlarımı çözdüler. Sizde de benzer bir olay yaşanacak gibi.

Maalesef benim postamı da değiştirdiler. O yüzden hiçbir türlü ulaşamıyorum.

O konu için dediğim gibi bir bug gibi bir şey var aslında Epic Games'a özelmi bilmiyorum fakat eğer oyunları oradan aldıysan birkaç kez giriş yapmayı denerken anlık hesaba giriş yapılıyor o esnada epostayı ögrenebilirsin ama gene de destek ilgilenmedikçe bir işe yaramaz tabii.

Ubisoft desteğe biri hesabımın çalınması diğeri de oyunda yaşadığım bir sorun olmak üzere iki kez yazdım. İkisine de 1,5 hafta sonra döndüler ama sonraki mesajlarda daha hızlı dönüş yaptılar ve sorunlarımı çözdüler. Sizde de benzer bir olay yaşanacak gibi.

Umarım en kısa süreçte dönüş yaparlar aga. Ubisoft'un güvenliği ve destek ekibini biraz arttırması gerekiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı