Steam Hesabın dolandırıcılık için kullanılmış olduğu görünmektedir hatası

morteux1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle... Steam sonbahar indiriminde RDR2 almıştım 20 dolara oyunu aldıktan sonra yükleme yapıyordum ve bilgisayara baktığımda bu hesap dolandırıcılık için kullanılıyor diye bir yazı gelmişti. Aldığım oyunu anında iade etmiş ve hesabımın özelliklerini bayağı bir kısıtlamış. Oyunu alırken kendi şahsi kartımı kullandım herhan gibi bir çalıntı kart mevzu değil oyunu satın alırken fatura adresimi telefon numaramı ve posta kodunu doğru girdim. Steam destek talebine uyarıda belirttiği gibi yazdım ve 15 saat sonra cevap verdiler ve mesajda kartın son iki hanesi adres telefon numarası gibi gibi şeyler diyordu onları yerine getirip aynı destek talebine mesaj attım 11 saat geçti henüz cevap gelmedi. Bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? Oyunu kaçırmak istemiyorum bayağı bir indirime girmiş çünkü. Umarım bu sorunu tek ben yaşamıyorumdur... Oyunu direkt Paycell kartı ile aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Desteğin istediği her şeyi verirseniz açarlar sorun olmaz. Destek taleplerini ingilizce yazarsanız destek daha hızlı cevap veriyor. Türkçe yazdıysanız biraz bekletiyor.

Desteğin istediği her şeyi verirseniz açarlar sorun olmaz. Destek taleplerini İngilizce yazarsanız destek daha hızlı cevap veriyor. Türkçe yazdıysanız biraz bekletiyor.

Bir de kart babamın üzerine ben satın alırken kendi soy ismimi telefon numaramı falan yazdım sorun olur mu? Ya da belirtmeli miyim bunu.

Bir de kart babamın üzerine ben satın alırken kendi soy ismimi telefon numaramı falan yazdım sorun olur mu? Ya da belirtmeli miyim bunu.
Destek daha cevap vermedi dediniz o zaman daha talebinizi incelememişlerdir. Talebinizi güncelleyin kısmından belirt ve babanın adını soyadını ver.

Tamam o zaman sorun yok desteğin istediğini bütün bilgileri sağla hesabı düzeltirler.

Lütfen ehliyetinizin, kimlik kartınızın veya bu kartlardaki isim ve fatura adresiyle eşleşen resmî bir belgenin bir resmini ekleyin. Resmi, yanıtınızı yazdığınız aşağıdaki kutuya ekleyebilir veya sürükleyerek bırakabilirsiniz. Bunu dediler bu zorunlu bir şey mi?

Arkadaşlar bu destek 15 saattir cevap vermiyor ilk mesajımda 5 saatte cevap verdiler acaba yanlış bir şey mi yaptım? Yeniden destek talebi açabiliyor muyum bu konu hakkında?

Son düzenleme:
Lütfen ehliyetinizin, kimlik kartınızın veya bu kartlardaki isim ve fatura adresiyle eşleşen resmî bir belgenin bir resmini ekleyin. Resmi, yanıtınızı yazdığınız aşağıdaki kutuya ekleyebilir veya sürükleyerek bırakabilirsiniz. Bunu dediler bu zorunlu bir şey mi?

Arkadaşlar bu destek 15 saattir cevap vermiyor ilk mesajımda 5 saatte cevap verdiler acaba yanlış bir şey mi yaptım? Yeniden destek talebi açabiliyor muyum bu konu hakkında?
Hocam kartın sizin olmadığına ve babanıza yani başkasın ait olduğunu yazdıysanız kimlik doğrulaması istiyorlardır. Yazmasaydınız daha iyiydi adamlar senin ev adresini veya kartın kime ait olduğunu bilmezler(kart sana aitmiş gibi düşünürler sen başkasına aittir diye belirtmediğin sürece).

Hocam kartın sizin olmadığına ve babanıza yani başkasın ait olduğunu yazdıysanız kimlik doğrulaması istiyorlardır. Yazmasaydınız daha iyiydi adamlar senin ev adresini veya kartın kime ait olduğunu bilmezler(kart sana aitmiş gibi düşünürler sen başkasına aittir diye belirtmediğin sürece).

Kanka ben babama ait olduğunu yazmadan önce zaten kartın bana ait olduğuna dair sorular sordular fakat 20 saattir cevap vermiyorlar ilk mesajıma 5 saatte cevap verdiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı