Steam Hesabın dolandırıcılık için kullanılmış olduğu görünmektedir hatası

Kanka ben babama ait olduğunu yazmadan önce zaten kartın bana ait olduğuna dair sorular sordular fakat 20 saattir cevap vermiyorlar ilk mesajıma 5 saatte cevap verdiler.
Yukarıda
Yazdım şu an cevap bekliyorum...
Yazınızda babanızın adını ve soy ismini destekteki yazınızda güncellemediniz mi hocam güncellediyseniz kart bilgilerinin sana ait olmadığını söylemişsiniz zaten o yüzden bekletiyorlardır kart babamın üzerine ismide soyismide şudur şudur diye onun için sizden fotoğraflı onay istiyorlar. Sizden istenilen kart bilgileri fotoğraf onaylı ektra belgeleride kartın babanızıa ait olduğuna dair belgeleride sunarak yeni talep oluşturun.(siz kart babama aitti diye güncellediğiniz an Steam başkasına aittir diye hesabınızı sınırlar açmanız için istenilen onaylı belgeleri sunmanız gerekiyor.)

Son düzenleme:
Babanız bankayla konuşup satın aldığınız oyun ödemesini iptal etmiş olmasın? Ondan habersiz mi yaptınız alışverişi?

Hayır öyle bir şey gerçekleşmiş olamaz. Çünkü babamdan izin alarak aldım oyunu o bile şaşırdı böyle bir duruma.

Yazınızda babanızın adını ve soy ismini destekteki yazınızda güncellemediniz mi hocam.

Aynı destek talebine mesaj atarak yazdım ama 1 gün 10 saat geçti cevap yok.

Sizden fotoğraflı onay istiyorlar.

Babamın kimliğinimi atacağım tam anlamadım.

K yeni talep oluşturun.

Hangi kategoride oluşturacağım talebi?

Her şeyi yaptım yeni bir forum gönderdim ve kanıt olarak kart uygulamasından çekilen paranın fotoğrafını gönderdim yanıt bekliyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı