Dün ben uyurken biri Fransa'dan hem Gmail'ime girmiş, sonra Gmail'e girdikten sonra Steam şifremi ve e-postamı değiştirmiş. Gmail'in şifresini değiştirdim ama Steam hesabını nasıl geri alacağımı bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz?
Dün ben uyurken biri Fransa'dan hem Gmail'ime girmiş, sonra Gmail'e girdikten sonra Steam şifremi ve e-postamı değiştirmiş. Gmail'in şifresini değiştirdim ama Steam hesabını nasıl geri alacağımı bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz?
Datalarımız tüm dünyada dolaştığı için artık bu tarz olayları garipsemiyorum, ülkenin geldiği hale bak.Dün ben uyurken biri Fransa'dan hem Gmail'ime girmiş, sonra Gmail'e girdikten sonra Steam şifremi ve e-postamı değiştirmiş. Gmail'in şifresini değiştirdim ama Steam hesabını nasıl geri alacağımı bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz?
Veriler sızdırıldı diye bu tarz şeyleri önemsemeyecek miyiz o halde herkes diskindeki verileri herkese açsın sonuçta herkesin kimlik bilgileri sızdırıldı ne önemi var ki bizim diskimizdeki verilerin?Datalarımız tüm dünyada dolaştığı için artık bu tarz olayları garipsemiyorum, ülkenin geldiği hale bak.
Senin adın soyadınla gmail şifren aynı şey mi akıllı arkadaş.Datalarımız tüm dünyada dolaştığı için artık bu tarz olayları garipsemiyorum, ülkenin geldiği hale bak.
Veriler sızdırıldı diye bu tarz şeyleri önemsemeyecek miyiz o halde herkes diskindeki verileri herkese açsın sonuçta herkesin kimlik bilgileri sızdırıldı ne önemi var ki bizim diskimizdeki verilerin?
Senin adın soyadınla Gmail şifren aynı şey mi akıllı arkadaş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.