Çözüldü Steam Hesabın e-postası Fransa'dan değiştirildi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

User.1

Centipat
Daha fazla  
Dün ben uyurken biri Fransa'dan hem Gmail'ime girmiş, sonra Gmail'e girdikten sonra Steam şifremi ve e-postamı değiştirmiş. Gmail'in şifresini değiştirdim ama Steam hesabını nasıl geri alacağımı bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-19 122008.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-19 122008.png
    69,8 KB · Görüntüleme: 70
  • Ekran görüntüsü 2024-12-19 122225.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-19 122225.png
    24,3 KB · Görüntüleme: 62
Çözüm

Bu linke tıkladıktan sonra e-posta yerine kendi e-posta adresinizi yazacaksınız fakat hesabınız e-posta adresi değiştirildiği için hesap bulunamadı diyecek ve sizi kullanıcı adı ile arama kısmına atacak o bölüme hesaba girerken kullandığınız hesap kullanıcı adınızı gireceksiniz
(hesaba girişi için kullandığınız kullanıcı adı değiştirilemeyen bir şeydir)
ardından sizin hesabınız çıkacak sonra hesabınıza tıklayıp Steam desteğe sahiplik kanıtı için gerekli olan bilgileri sunacaksınız.

Bu bilgilerden en önemlileri: kurucu mail, satın alım faturalarının ekran görüntüsü, satın alımlarda kullanılan kartın son 4 hanesi ve eğer kullandıysanız bir kaç CD key.

Bu linke tıkladıktan sonra e-posta yerine kendi e-posta adresinizi yazacaksınız fakat hesabınız e-posta adresi değiştirildiği için hesap bulunamadı diyecek ve sizi kullanıcı adı ile arama kısmına atacak o bölüme hesaba girerken kullandığınız hesap kullanıcı adınızı gireceksiniz
(hesaba girişi için kullandığınız kullanıcı adı değiştirilemeyen bir şeydir)
ardından sizin hesabınız çıkacak sonra hesabınıza tıklayıp Steam desteğe sahiplik kanıtı için gerekli olan bilgileri sunacaksınız.

Bu bilgilerden en önemlileri: kurucu mail, satın alım faturalarının ekran görüntüsü, satın alımlarda kullanılan kartın son 4 hanesi ve eğer kullandıysanız bir kaç CD key.

Son düzenleme:
Çözüm
Dün ben uyurken biri Fransa'dan hem Gmail'ime girmiş, sonra Gmail'e girdikten sonra Steam şifremi ve e-postamı değiştirmiş. Gmail'in şifresini değiştirdim ama Steam hesabını nasıl geri alacağımı bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz?
Datalarımız tüm dünyada dolaştığı için artık bu tarz olayları garipsemiyorum, ülkenin geldiği hale bak.

Datalarımız tüm dünyada dolaştığı için artık bu tarz olayları garipsemiyorum, ülkenin geldiği hale bak.
Veriler sızdırıldı diye bu tarz şeyleri önemsemeyecek miyiz o halde herkes diskindeki verileri herkese açsın sonuçta herkesin kimlik bilgileri sızdırıldı ne önemi var ki bizim diskimizdeki verilerin?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı