RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 19 26 Temmuz 2023 #1 Yazıyorum Rockstar'a, cevap veriyorlar fakat silmiyorlar. Niye anlayamıyorum gerçekten.
umutxdd Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.535 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #2 1.5 aydır ben de Social Club ile Epic Games'i ayırmaya çalışıyorum. Üşeniyorlar galiba. Artı 0 Eksi
rootuser Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 808 Makaleler 4 Çözümler 4 26 Temmuz 2023 #3 Mail ile öneden ayırmıştım. Ancak 1 ayımı almıştı bunu yapmak. Artı 0 Eksi
KS KS RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 19 26 Temmuz 2023 #4 rootuser dedi: Mail ile öneden ayırmıştım. Ancak 1 ayımı almıştı bunu yapmak. Genişletmek için tıkla... Ciddi misiniz hocam ? Cevap veriyorlar sonra konuyu kapatıyorlar. Artı 0 Eksi
rootuser dedi: Mail ile öneden ayırmıştım. Ancak 1 ayımı almıştı bunu yapmak. Genişletmek için tıkla... Ciddi misiniz hocam ? Cevap veriyorlar sonra konuyu kapatıyorlar.
rootuser Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 808 Makaleler 4 Çözümler 4 26 Temmuz 2023 #5 RufatM dedi: Ciddi misiniz hocam ? Cevap veriyorlar sonra konuyu kapatıyorlar. Genişletmek için tıkla... Evet, Epic games bağını kaldırıken benden sadece Epic epostamı ve GTAV sipariş numarasını istediler. Sonrasında bağ kalktı. Artı 0 Eksi
RufatM dedi: Ciddi misiniz hocam ? Cevap veriyorlar sonra konuyu kapatıyorlar. Genişletmek için tıkla... Evet, Epic games bağını kaldırıken benden sadece Epic epostamı ve GTAV sipariş numarasını istediler. Sonrasında bağ kalktı.
KS KS RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 19 26 Temmuz 2023 #6 rootuser dedi: Evet, Epic games bağını kaldırıken benden sadece Epic epostamı ve GTAV sipariş numarasını istediler. Sonrasında bağ kalktı. Genişletmek için tıkla... benden steam id'si istediler birde social club id`si. 1 ay gibi bir süre beklemedim ve silinmiş oldu. Son düzenleme: 29 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
rootuser dedi: Evet, Epic games bağını kaldırıken benden sadece Epic epostamı ve GTAV sipariş numarasını istediler. Sonrasında bağ kalktı. Genişletmek için tıkla... benden steam id'si istediler birde social club id`si. 1 ay gibi bir süre beklemedim ve silinmiş oldu.