Hesap çalan kişiye dava açılabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç endişelenmeyin. Yaşı maksimum 13-14. Zaten dava açacağınızı ya da bir şekilde ailesini bulup bunu onlara söyleyeceğinizi söylerseniz korkar, bir yerleri tutuşur zaten. Çocuğun her şeyi açıkça anlatmasından anlaşılıyor yaşının küçük olup çok amatör olduğu.

Böyle küçük yaştaki insanların kul hakkı yemesi cidden beni sinirlendiriyor, o yüzden Steam üzerinden bir ceza yemesi için elimden geleni yapacağım. Zaten Steam Guard'ım devrede ve eposta, telefon doğrulamalarının ikiside açık. Sizinde bu ikisini açmanızı öneririm.

Dava açabilirsiniz. Bu sadece hesap çalma değil. Bende mernis var başkalarının kredi kartları var diyor. Mernis bile büyük bir suç Doğru mu söylüyor bilmiyorum ama 18 yaşından küçük iseniz veliniz ile bir dava açabilirsiniz.

Dava açabilirsiniz. Bu sadece hesap çalma değil. Bende mernis var başkalarının kredi kartları var diyor. Mernis bile büyük bir suç
Aynen hocam Mernis ve kart bilgileri var dediği için gerçekten ceza alacağını en içten düşünüyorum. Öbür türlü sadece hesabımı alsaydı pek bir şey olacağını düşünmezdim.

Gerçekten bu nasıl bir mantık bari şu uygulamaya iletişimini söylemeseymiş. Dava açarsa elindeki kanıtlarla 5-0 başlar.

Dava açabilirsiniz. Bu sadece hesap çalma değil. Bende mernis var başkalarının kredi kartları var diyor. Mernis bile büyük bir suç
Mernis veya kredi kartı yoktur muhtemelen elinde. Sadece böyle ben ''heçkırım'' diye hava atmaya falan çalışıyor muhtemelen. Yaşının küçük olduğu profil fotoğrafından ve konuşma üslubundan belli zaten.

Aynen hocam Mernis ve kart bilgileri var dediği için gerçekten ceza alacağını en içten düşünüyorum. Öbür türlü sadece hesabımı alsaydı pek bir şey olacağını düşünmezdim.
Ama şöyle bir durum var bu çocuk ve siciline işleyecek hayatı kararacak büyük ihtimalle. Velisine ulaşabilirseniz velisi işi çözecektir.

Hocam, eğer bilgileri varsa veya her hangi bir kredi kartını biliyor iseniz ismini, adını adamı dava edebilirsiniz ancak, öbür türlü Steam asla bilgileri vermiyor. çok zor.

Hocam "çocuğun" size yazdığı her şeyi özetleyip, ayrıca konu linkini bırakıp Steam Destek'e attım.
Umarım gereken yapılır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…