Hesap çalan kişiye dava açılabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mernis uygulaması polisler kullanıyor mu demiş. Onu ilk okurken görmedim. Buda bir kanıt.
Hocam ilk başta yaşının benim yaşlarıma eşit veya küçük olduğunu düşündüğümden dava ile uğraşmayacaktım ama kart bilgileri var ve Mernis denilen uygulamaya erişimim var deyince ve bunun büyük bir suç olduğunu düşündüğümden aklıma acaba dava etmeli miyim diye düşünmedim değil.

Hocam sizin için arkadaşı raporladım. Ayrıca sosyal linkinide paylaştım, fotoğraflı kanıtlar bulundurduğunuz için.
Ayrıca 10 yaşında olduğunun bahsine varım, sizin hesabınızıda bir arkadaşı yoluyla ya da satış siteleri üzerinden elde etmiştir.

Hocam sizin için arkadaşı raporladım. Ayrıca sosyal linkinide paylaştım, fotoğraflı kanıtlar bulundurduğunuz için.
Hocam keşke atmasaydınız sosyal linkini. Sağ olsun Discord ekibi çok ilgisiz olduğu için hâlâ Discord hesabımı alamadım. Bütün arkadaşlarıma şimdi hakaret falan etmesin onlardan bir şey istemesin bir de anlamazlar benim olmadığımı ve istediğini verirlerse çok kötü olur. Çünkü hâlâ arkadaşlarım ile iletişime geçemedim.

Hocam keşke atmasaydınız sosyal linkini. Sağ olsun Discord ekibi çok ilgisiz olduğu için hâlâ Discord hesabımı alamadım. Bütün arkadaşlarıma şimdi hakaret falan etmesin onlardan bir şey istemesin bir de anlamazlar benim olmadığımı ve istediğini verirlerse çok kötü olur. Çünkü hâlâ arkadaşlarım ile iletişime geçemedim.
Hocam merak etmeyin, size hiçbirşey yapamazlar, hukuk diye birşey var. Ayrıca yaşının küçük olduğundan da eminim.

Aslında dava etmektense korkutmak daha iyi olabilir. Zaten yaşı maximum 12-13 ama istiyorsanız dava edin.

Hocam merak etmeyin, size hiçbirşey yapamazlar, hukuk diye birşey var. Ayrıca yaşının küçük olduğundan da eminim.
Tamam hocam.
Aslında dava etmektense korkutmak daha iyi olabilir. Zaten yaşı maximum 12-13 ama istiyorsanız dava edin.
Ona en büyük korkuyu zaten reşitse dava reşit değilse ise davadan dolayı ailesi yaşatır.
Eğer arkadaşlarınızın whatsapp ve benzeri yerlerden uyarın.
Hocam sadece iki üç kişi ile iletişime geçebildim geri kalanlar hep Discord üzerindendi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı