Steam Hesap çalındı ve e-posta değiştirildi

taes55

Zeptopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm aynı sorunu yaşıyorum. Yanlış bir linke tıklamamdan dolayı hesabım çalındı. E-posta değiştirildi. Numara Vanguard kaldırıldı. Desteğe gerekli bilgileri yazdım önceden aldığım bir oyunun faturasını SS olarak yolladım sonra mailimden adamın Vanguard'ı kaldırdığını numarayı kaldırdığının e-postayı değiştirdiğinin ve giriş yaptığı konumun SS'lerini yolladım. Yardımcı olurlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamünaleyküm aynı sorunu yaşıyorum yanlış bir linke tıklamamdan dolayı hesabım çalındı e-posta değiştirildi numara Vanguard kaldırıldı desteğe gerekli bilgileri yazdım önceden aldığım bir oyunun faturasını SS olarak yolladım sonra mailimden adamın Vanguard'ı kaldırdığını numarayı kaldırdığının e postayı değiştirdiğinin ve giriş yaptığı konumun SS'lerini yolladım yardımcı olurlar mı?

Evet hocam kendi hesabımı böyle aldım ben de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de aynı hatadan dolayı, e postam değiştirildi, satın aldığım 2 oyunun faturası bana mail ile iletilmişti, onun ekran görüntüsünü yolladım. Hesabımı geri verirler mi?

Benim de aynı hatadan dolayı, e postam değiştirildi, satın aldığım 2 oyunun faturası bana mail ile iletilmişti, onun ekran görüntüsünü yolladım. Hesabımı geri verirler mi?
Edit:
Hesabımı geri aldım rabbime şükürler olsun, 15 saat sonra cevap verdiler.
Not: Kanıt olarak ekran görüntüsü kabul etmediklerini ancak yaptıkları araştırmaları sonucunda, hesabımın bana ait olduğunu tespit ettiklerini söylediler, bilginiz olsun diye söylemek istedim.

Son düzenleme:

Edit:
Hesabımı geri aldım rabbime şükürler olsun, 15 saat sonra cevap verdiler.
Not: Kanıt olarak ekran görüntüsü kabul etmediklerini ancak yaptıkları araştırmaları sonucunda, hesabımın bana ait olduğunu tespit ettiklerini söylediler, bilginiz olsun diye söylemek istedim.

Desteğe ne yazdın neleri yazdın bana da yardım eder misin lütfen.

Desteğe ne yazdın neleri yazdın bana da yardım eder misin lütfen.
Durumu anlattım, dedim linke tıkladım sonra e posta değişti, satın aldığım oyunların makbuzunu ekran görüntüsünü yolladım mail ile gelen( bunu kanıt olarak görmüyorlarmis, ama yinede kendileri araştırıp, hesabın bana ait olduğunu tespit etmişler), ve kredi kartının son 4 veya 2 hanesini istiyorlar hatırlamıyorum o kısmı, orda yazar, manuel olarak girmen lazım,MasterCard ise ödeme yöntemi, girmen gereken bilgileri( orda yazar yine) doğru girersen, hesabını geri alabiliyorsun. Bu yardım talebini , "Steam hesabıma artık ulaşamıyorum", kısmından girmen gerekir. Başka sorun varsa yardımcı olurum

Durumu anlattım, dedim linke tıkladım sonra e-posta değişti, satın aldığım oyunların makbuzunu ekran görüntüsünü yolladım mail ile gelen( bunu kanıt olarak görmüyorlarmis, ama yine de kendileri araştırıp, hesabın bana ait olduğunu tespit etmişler), ve kredi kartının son 4 veya 2 hanesini istiyorlar hatırlamıyorum o kısmı, orada yazar, manuel olarak girmen lazım, Mastercard ise ödeme yöntemi, girmen gereken bilgileri( orada yazar yine) doğru girersen, hesabını geri alabiliyorsun. Bu yardım talebini, "Steam hesabıma artık ulaşamıyorum", kısmından girmen gerekir. Başka sorun varsa yardımcı olurum.

Az önce 2022 Ocak ayında satın aldığım Forza'yı alırken kullandığım karta ait ekstreyi ve fatura adresini buldum( bu cümleden sonra anlatacağım olay bundan bağımsız). Bu denememden önce kullandığım başka bir kartın son 4 hanesini girdim. Fakat bir sonuç alamadım. Bana aşağıda belirttiğim yanıtı verdiler. Ardından diğer fotoğrafta belirttiğim yerdeki bilgileri eksiksiz olarak vermem istendi. Eksik olan tek şey fatura adresi, şehir ve posta koduydu. Aldığım Forza'nın faturasında her şey yazıyordu ama ek kısmında hesabımın çalındığını belirtirken herhangi bir fatura adresi posta kodu benzeri bir şey yazmamıştım. Çalınan hesabımın (bana aitken ki) e postası ile bağlantılı başka bir hesabımın e postasını değiştirdim. Aslında olay çok karmaşık.

Az önce 2022 Ocak ayında satın aldığım Forza'yı alırken kullandığım karta ait ekstreyi ve fatura adresini buldum( bu cümleden sonra anlatacağım olay bundan bağımsız). Bu denememden önce kullandığım başka bir kartın son 4 hanesini girdim. Fakat bir sonuç alamadım. Bana aşağıda belirttiğim yanıtı verdiler. Ardından diğer fotoğrafta belirttiğim yerdeki bilgileri eksiksiz olarak vermem istendi. Eksik olan tek şey fatura adresi, şehir ve posta koduydu. Aldığım Forza'nın faturasında her şey yazıyordu ama ek kısmında hesabımın çalındığını belirtirken herhangi bir fatura adresi posta kodu benzeri bir şey yazmamıştım. Çalınan hesabımın (bana aitken ki) e postası ile bağlantılı başka bir hesabımın e postasını değiştirdim. Aslında olay çok karmaşık.
Senden istenilen bilgileri de ekle oraya sorunu çözerler, ben e posta değiştirmedim hiç.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı