Hesap çalındığı durumunda ne yapılmalı?

Daha fazla  
Öncelikle merhaba.
Senelerdir emek verdiğim oyun hesabım.

Takas bahanesi ile çalındı.
Hesabın şifresini kendim herhangi baskı altında olmadan özgür kararım ile mail - tel ile verdim.
Karşı taraf aldıktan sonra engelleyip sosyal medya hesabını kapadı.

Ama bende telefon numarası var.

Bu durum ile suç duyurusunda bulunabilir miyim? Ya da bulunsam savcılık beni dikkate alır mı?

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle yanlış kategoride açmışsınız. Bunu raporlamayacağım. Bu tip basit hataları raporlamaktan bıktım.

Çaldırdığın hesabın olduğu servise ulaşıp derdini anlat. Yasal yollarla bir sonuca ulaşılıyorsa da sonucu görene kadar torunun falan olur, olmasa da o kadar yaşlanmış hissedersin.

soguk-su.jpg

Geçmiş olsun hocam.

Öncelikle merhaba.
Senelerdir emek verdiğim oyun hesabım.

Takas bahanesi ile çalındı.
Hesabın şifresini kendim herhangi baskı altında olmadan özgür kararım ile mail - tel ile verdim.
Karşı taraf aldıktan sonra engelleyip sosyal medya hesabını kapadı.

Ama bende telefon numarası var.

Bu durum ile suç duyurusunda bulunabilir miyim? Ya da bulunsam savcılık beni dikkate alır mı?

Teşekkür ederim.
Zaten yasal olmayan bir şey yapmışsın. Soğuk su iç.

Steam hesabı ise eğer herhangi bir oyun DLC vb. satın alımı sırasında e-posta yoluyla gönderilen faturalardan birini göstermeniz durumunda geri veriyorlar diye biliyorum.

Ama @Vavien.'İn dediği gibi yasal yollardan halletmeye çalış, belki bir şeyler çıkar.
Ben öyle demedim. En azından demek istemedim.
En basitinden o servisin kullanım koşullarında hesabınızı önüne gelene vermeyin diye bir madde var, nereden biliyorsun diyorsanız hepsi koyuyor çünkü. Bence sırf bu bile hem yasal hem de servis açısından herhangi bir desteğin olmamasını gerektirir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı