Çözüldü Epic Games Hesap çalındıktan sonra ne yapmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam ücretsiz oyun oldukları için herhangi bir kart işlemi istemiyor bu nedenlede kart işlemlerimde gözükmüyor şimdi başka bir hesap açıp ücretsiz bir oyun aldım faturanız e-postaniza gönderildi dedi ama epostama hâla bişey gelmedi

Gelmesi lazımdı ya niye öyle oluyor ki? Buradan sonrası beni aşar hocam. Konuyu öne çıkarıp bilir kişilere sorarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelmesi lazımdı ya niye öyle oluyor ki buradan sonrası beni aşar hocam konuyu öne çıkarıp bilir kişilere sorarsanız sevinirim.

Gene de yardımların için çok sağ ol.

Merhaba öncelikle. Epic Games hesabım geçen internetten bilinçli bir şekilde indiridiğim bir dosya nedeniyle bilgisayarıma yerleşen trojan virüs sebebiyle çoğu hesabım çalındı kimiside random hesap gibi kullanıldı Ubisoft, Spotify, Epic Games, Steam, ve epostama kayıtlı birçok hesabım çalındı. Birçoğunu kurtardım önemsiz olanlara bakmadım bile fakat Epic Games'e yaptığım başvuru hesabın benim olduğuna inandıramadığım için başvurumu reddetti sonuçta nasıl ikna edebilirim ki? Epostam değişmiş şifrem değişmiş farklı bir hesaptan baktığımda bir tek kullanıcı adım değişmemişti. Onu da belirtmeme rağmen reddedildim başka ne yapabilirim? Yardımınız için şimdiden çok teşekkür.

Oyun satın aldıysanız (ücretsizler dahil) e-postanıza sipariş numarası gibi şeyler gidiyor SS atın kabul ederler.
Banka dekontu da işe yarar.

Hocam Allah'a şükür kurtardım hesabımı siz dahil olmak üzere diğer yardım eden arkadaşlarada çok teşekkür ediyorum ben sizden razıyım Allah'ta sizden razı olsun.

Nasıl kurtardığınızı yazarsanız konu hakkında ihtiyacı olan arkadaşlar da faydalanabilir.
Ben de rica ederim hocam iyi akşamlar.

Nasıl kurtardığınızı yazarsanız konu hakkında ihtiyacı olan arkadaşlar da faydalanabilir.
Ben de rica ederim hocam iyi akşamlar.

Size attığım o SS le beraber desteğe Fortnite'de yaptığım harcamada kullanmış olabileceğim banka kartlarinin belirtilen yere son 4 hanelerini girerek e-posta gönderdim. Yüksek ihtimal oradan hesabın benim olduğuna kanaat getirildi ve geri verildi yoksa diğer türlü alamayacaktım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı