Hesap.com ile kimlik bilgileri paylaşmak sorun yaratır mı?

st4bil

Decapat
Daha fazla  
Sitede satış gerçekleştirdim, sonra çekeyim dedim zaten bilgilerimi yazmışım. Sonra bir de fotoğraflı istedi, biraz çekindim ve vazgeçtim. Sonra hesabıma biraz para attım, hesap alacaktım. Satış yaptım diye doğrulamadan alamıyorum, kimlik fotomu istiyorlar illaki ve devlete bağlı olduklarını belirtiyorlar. Aynı zaman 256-BIT SSL ile korunuyormuş. Bilgilerimiz ne kadar güvenli? Atsam sorun olur mu? Orada satış yapıp 10k+ satışı falan geçen, bilgilerini atan oldu mu? Başınıza bir şey falan geldi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgileriniz normalde güvende değil zaten. Halihazırda herkesin bilgileri piyasada.

Hesap.com.tr güvenilir sitedir. Bilgilerinizi doğrulama amaçları hesap sahibinin siz olduğuna dair kanıtı oluyor zaten.

Bilgileriniz normalde güvende değil zaten. Halihazırda herkesin bilgileri piyasada.

Hesap.com.tr güvenilir sitedir. Bilgilerinizi doğrulama amaçları hesap sahibinin siz olduğuna dair kanıtı oluyor zaten.

Bilgilerimi girmeme rağmen fotoğraf istiyorlar... Ayrıca KVKK ile 5 yıl saklanıyor bu bilgiler sonra talebimiz doğrultusunda sistemden siliniyormus ben ne zaman hatirlicam sildiricegim ama dediğiniz gibi bilgilerimizi zaten satıyorlar düşünüyorum ama satış yapmış tecrübeli insanlara danışmak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı