Kimlik bilgileri ile neler yapılabilir?

İnanmayın yok böyle şeyler ulan kredi çekerken 30 tane farklı şey imzalıyorsunuz kaç kontrolden geçiliyor bu kadar kolay olsa memlekette herkesin adina kredi çekilirdi.

Hocam adam tüm bilgileri yazdı ilk defa yaşıyorum bu olayı biraz korktum açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum bu bilgilerle de çoğu kişi bir şey yapılmaz diyor az önce birisinin yazdığına göre de seri no ile bir şeyler yapılıyor diyor bu adam şimdi yaşadığım yeri kadar öğrenip yemek sipariş vb verir mi?

Açıkçası bir korku geldi kesin bir veri de yok elde nasıl bulunuyor bu bilgiler ad lamı anlamıyorum bu kadar nasıl kolay oluyor bir bilgi vermedim.
Hocam olay şöyle duyduğuma göre: Doktorun biri sanırım MHRS'ydi hatırlamıyorum, o gibi yerlere girerken kullandığı bilgilerini çaldırmış veya sızdırmış. Herkesin verileri o şekilde paket oldu. Yapacak bir şey yok. Korkmayın ama bir şey olmaz.

Hocam olay şöyle duyduğuma göre: Doktorun biri sanırım MHRS'ydi hatırlamıyorum, o gibi yerlere girerken kullandığı bilgilerini çaldırmış veya sızdırmış. Herkesin verileri o şekilde paket oldu. Yapacak bir şey yok. Korkmayın ama bir şey olmaz.

Miras falan bir şey geçirebilir mi başkasına falan öyle şeyler var mı? Veya ana babanın mirasına onların T.C.'sine ulaşabiliyor mu?

Yukarıda E-Okula giremezler demişler ama bal gibi de giriyorlar. Okul numaranı gösteren paneller var. Seri numaranı vs.vs. HER ŞEYİNİ panellerde bulabilirler. İyi forumlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı