EraLLen0
Kilopat
Arkadaşlar selam dün size yaşadığım olaydan bahsetmek istiyorum. Yaklaşık 7-8 yıllık bir Steam hesabına sahibim bir sürü oyunum var ama aralarında sıklıkla CS oynuyorum dün tesadüfi olarak arkadaşımın attığı mesaj sayesinde Steam hesabıma birilerinin girdiğini anladım. Çevrim içi olan arkadaşlarıma CS skin sitelerinin ödülü gibi bir link atılmış. Hiç haberim yok arkadaşım sayesinde fark ettim. Steam hesabımda tüm güvenlik önlemleri olmasına rağmen neden böyle bir şey oldu anlamadım. Ben yine de şifremi falan değiştirdim. Bir de bir sürü alakasız yabancı insanlardan sürekli arkadaşlık isteği geliyor hiçbirini kabul etmiyorum ama onlarla bir alakası olabilir mi acaba? Bu yılın başlarında yine aynı olay başıma gelmişti başka bir Steam hesabımı sadece CS oynamak için kullanıyordum adamlar hesabıma erişip CS oynayıp ban yemişler bir de. Neyse ki onda Steam destek ile iletişime geçip VAC banımı kaldırdım fakat seçkin hesabının parası bana iade edildi. O zaman iade edilen parayla da seçkin hesap alamıyordum olan yine bana oldu
Neyse çok uzattım acaba bilgisayarımda bir virüs olabilir mi ondan mı oluyor böyle şeyler güvenliği artırmak için ne yapmalıyım Steam hesabımı her şeyimi falan gizledim, antivirüs programı kurdum. Gelecek her türlü tavsiyeye açığım.
Son düzenleyen: Moderatör: