Hesap kapatmanın olmamasının unutulma hakkına karşı olması

Haklı mıyım?

• Evet

Oy: 23 82,1%
  • Hayır

Oy: 5 17,9%

• Oy verenlerin toplamı
    28
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yararlı mesajlarınız da beraberinde gidecek diye sanırım. Bir de bu durumu tehdit gibi kullanamasın diye yönetime karşı üyeler diye sanırım. Ama bana da çok saçma geliyor. Mesela ''Konu Dışı'' mesajları kaldırdılar. Ama hala mesajları görüyoruz. Aynı sistemle bir sistem yapılamaz mı? Adam hesabını silinmesini istiyor. Silersin. Ama mesajları durur. Ama mesajları atan ''Silinen235'' gibi bir kişi gibi gözükür.

Silinmemesinin sebebini bir ara Moderasyon Ekibi, hesabını silince yardımcı olduğu gönderileri de siler diye olmadığını söylemişti. Bu açıdan bakarsak haklılar. Fakat, hesap silme getirtip silinecek olan hesabın gönderileri belirsiz kullanıcı adı veya ziyaretçi şeklinde gösterilirse hem yardımcı olduğu konular ve yorumlar silinmemiş olur, hemde kullanıcı amacına ulaşır. Tam olarak dediğim anlaşıldı mı bilmiyorum fakat buna kulak verir umarım.

Yararlı mesajlarınız da beraberinde gidecek diye sanırım. Bir de bu durumu tehdit gibi kullanamasın diye yönetime karşı üyeler diye sanırım. Ama bana da çok saçma geliyor. Mesela ''Konu Dışı'' mesajları kaldırdılar. Ama hala mesajları görüyoruz. Aynı sistemle bir sistem yapılamaz mı? Adam hesabını silinmesini istiyor. Silersin. Ama mesajları durur. Ama mesajları atan ''Silinen235'' gibi bir kişi gibi gözükür.
Temiz başlamgıç prensibi.
Söylediğiniz olay hesaptan çıkış yapıp bir daha kullanılmaması ile aynı yola gidiyor. Hesap silinince ek olarak bir şey olmayacaksa böyle bir özelliğin anlamı da olmaz.
İşte kişiliği unutulacak hesap adı silinen235 gibi bir şey olacak hatta tam unutulma hakkımda mesajlar da gider.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı