Hesap kapatmanın olmamasının unutulma hakkına karşı olması

Haklı mıyım?

• Evet

Oy: 23 82,1%
  • Hayır

Oy: 5 17,9%

• Oy verenlerin toplamı
    28
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Silinmek istiyor isen küfür et ve perma ban'ın tadını çıkart.

Burada hesaptan çıkış yapmakla neredeyse aynı görülen bir durum çünkü. Ve bundan dolayı da hesap silmiyorlar. Gerçi o da kolpa. Hesap sildiklerini gördüm. Silinen hesapların mesajları duruyor fakat ziyaretçi olarak gözüküyorlar. Ama hesap siliniyor.

Hatta başımdan geçen sinir edici olayı da anlatmak isterim. Ocak aylarında silinen hesap gördüğüm için hesap silinmesi ile ilgili bir konu açtım ve direkt baştan sağma cevapla konu kilit yedi. Tabii sinirlendim ve adımı değiştirmeyi denedim. Başta adımı "Silinen Üye" yapmak istedim ve ret yedim anında. Sonra dedim bari "Deleted Member" yapalım. O da ret yedi. Sonra "Silinen Hesap" yapayım dedim. Adam gelmiş buna da ret basmış. İsmimi "Eski Üye" olarak değiştirmeme bile izin vermediler. Nedeni ise keyfi isim değiştirmeye izin verilmemesiymiş. Bak sen şu işe, benim kullanıcı adı değiştirme hakkım var iken adamlar hakkımı elimden alıyor. Çok sinirlenmiştim. Şu an gördüğünüz ismi yapınca da anında kabul ettiler. Gerçekten hayret verici. Ekran görüntüleri dahi duruyor elimde.

Son düzenleme:
Burada hesaptan çıkış yapmakla neredeyse aynı görülen bir durum çünkü. Ve bundan dolayı da hesap silmiyorlar. Gerçi o da kolpa. Hesap sildiklerini gördüm. Silinen hesapların mesajları duruyor fakat ziyaretçi olarak gözüküyorlar. Ama hesap siliniyor.
Hesabı silmemelerinin nedeni üyeleri foruma bağlamak bana göre, çıkış yaparsan 1 hafta sonra tekrar girmek istiyorsun.

Eskiden silinen üyelerin yazdıkları mesajlar kalıyor, sadece profilleri siliniyordu diye hatırlıyorum. Xenforo'da var mı acaba aynı olay?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı