Steam Hesap kurtarılır mı?

Olgun_K

Femtopat
Katılım
10 Mart 2024
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarıma virüs girmişti. E-posta hesabıma kadar ele geçirildi. E-posta hesabımdan Epic Games ve Steam'den gelen e-postaları engellemişler. Ben bunun farkına varmadım. Hesabımın erişimini tamamen kaybettiğimi düşünüp aynı e-posta ile yeni bir hesap açtım. Eski hesabımda yaptığım satın alım faturalarına şu an sahip değilim ve satın alım yaptığım kart mevcut değil ancak aynı hesaba kayıtlı başka bir kart var. Ekte bulunan ilk fotoğraf benim Discord hesabıma bağlı kalan hesabımın profil görüntüsü, hesabın ID kodunu aşağı yazdım. İnceleyip yardım edebilecek birisi varsa çok teşekkür ederim.
Accountıd: 1131607955.

Ekran görüntüsü 2024-03-10 175531.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
CD key kodu aktifleştirdiyseniz hesabın ilk e postasına veya hesapta kullanılmıs bir kredi kartına sahipseniz veriyorlar.
Cevapladığın için teşekkürler deneyeceğim.

CD key kodu aktifleştirdiyseniz hesabın ilk e postasına veya hesapta kullanılmıs bir kredi kartına sahipseniz veriyorlar.

Benden ilk e-postayı istediler verdim ancak hesaba erişimim yok şifreyi hatırlamıyorum bağladığım telefonunda kimin olduğunu hatırlamıyorum. Hesaba girmemi istemez değil mi?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı