Steam Hesap nasıl geri alınır?

tokyo52

Zeptopat
Katılım
31 Mart 2024
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben bir linke bastım Steam gg oldu e-posta gitti telefon numarası değişti adı da dahil hiçbir şey yapamıyorum. Ne yapabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Steam destek bileti oluştur.
 
hocam suan actım talebi bekliyorum nezman geri dönüş yapacaklar he birde sorum var benden kredi kartımın son 4 rakımını istedi benim 2 tane kartım vardı orda en çok kullandığımı vermem gerek yoksa son kullandığımı

hocam bizim arkadas var onla takas yapıcaktık ben int tarayığımı değiştirmiştim ondada hiç steamden giriş yapmadım arkadasın hesap çalınmış bende takas linki diye hesabı girdim 2li doğrulama vs vardı nedense hiç mesaj falan gelmedi olay yasandıktan 3 4 saat sonra mesaj e postama düştü rusyadan yapılmış çalınma kitledim şuan hesabı
 
Hocam şu an açtım talebi bekliyorum ne zaman geri dönüş yapacaklar? He bir de sorum var: Benden kredi kartımın son 4 rakamını istedi ve benim 2 tane kartım vardı orada. En çok kullandığımı mı vermem gerek yoksa son kullandığımı mı?
3-5 gün sürebilir. Videodaki bütün bilgileri verdin, değil mi? Ayrıca ikisinin de son 4 rakamını yaz ve belirt bu durumu.
 

Geri
Yukarı