Steam Hesap ne kadar eder?

Değer gösterir, yatırdığın tutarı gösterir. Satış fiyatını göstermez, yalan bilgilerden arınmanızı tavsiye ediyorum.
Fikrimce yalan bilgiyi sen yayıyorsun şu anda. 150-200'e o tarz oyunların gideceğini kim söylemiş? Envantere göre değerlenir doğru ancak oyunlara göre belirlenmez diye bir kaide yok, o oyunları parayla alıyor.

Fikrimce yalan bilgiyi sen yayıyorsun şu anda. 150-200'e o tarz oyunların gideceğini kim söylemiş? Envantere göre değerlenir doğru ancak oyunlara göre belirlenmez diye bir kaide yok, o oyunları parayla alıyor.
Oyunu satmıyorsun, oyun hakkını adama veriyorsun. Değeri çöp oluyor. Boşuna internette çalıntı hesaplar (online dahil) 1/10 satılmıyor.

Steam hesabı asıl değerini skinlerden itemlerden alır, oyunların hesap üzerinde satış olarak pek bir etkisi yok, zaten Steam hesabı satılması zor bir şey, hemen geri alınabilen bir şey çünkü.

Oyunu satmıyorsun, oyun hakkını adama veriyorsun. Değeri çöp oluyor. Boşuna internette çalıntı hesaplar (online dahil) 1/10 satılmıyor.
Oyunları aldığı fiyattan hesaplayıp satmayacak ki? Yine ucuz fiyattan satacak zaten fakat 150-200 hiç mantıklı değil. Örnek veriyorum, o oyunların tutarı 1000 TL ediyorsa 450, 500+ fiyat sunabilir.

İçinde Witcher 3 Complete Edition, Mortal Kombat 11, Resident Evil 2, Resident Evil 7, Resident Evil Village, Forza Horizon 4, GTA 4, hollow Knight, Battlefield1, Crysis1 Remastered, Crysis2 Remastered, Batman serisi, BioShock remastred serisi, NFS Heat, Dying Light, ETS 2, ranch SIM, Mass Effect legendary Edition, punch club, fear serisi ve daha bir sürü oyun, hesabı direk satacağım kişiye vereceğim ortak hesap değil.

Tamam teşekkür ederim satmasam daha iyi olur konsola geçmiştim de oraya oyun almak için satacaktım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı