Hesap satış siteleri güvenilir mi?

576864

Kilopat
Makaleler
3
Diyelim ki Steam hesabınızı satmak istiyorsunuz ve site yönetimi ve alıcıları temiz olan bir site arıyorsunuz. Böyle iyi denetimli siteler var mı? Hesabı aldıktan sonra banlatıp suç falan atmayan türden olacak. Kısaca satıcıyı koruyan site var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç bir site güvenilir değil. Bazı sitelerde eğer satılan hesabın bilgisi geri alınırsa dava edilebileceği gibi saçma bilgiler bile yer alıyor. Oyunlarda (genelde) hesap alış-satışı yasaktır. Herhangi bir dava konusunda satıcı arkadaş hesabım çalındı ve bende geri aldım diyerek parayı cebe atabilir. Kısacası, hiç bir sitenin güvenilir olduğunu düşünmüyorum.

@esadomer dediğiniz doğru olsa bile arkadaşın sorusunu tam olarak anladığınızı düşünmüyorum.

Güvenilir bir site yoktur fakat banlatıp size geri verme durumu çok düşük bir ihtimal. Satın alan insan belli ki kullanmak için alıyor. Öyle bir duruma karşı satış yaparken hesap durumunun SS'ini almanızı öneririm.

@esadomer dediğiniz doğru olsa bile arkadaşın sorusunu tam olarak anladığınızı düşünmüyorum.

Güvenilir bir site yoktur fakat banlatıp size geri verme durumu çok düşük bir ihtimal. Satın alan insan belli ki kullanmak için alıyor. Öyle bir duruma karşı satış yaparken hesap durumunun SS'ini almanızı öneririm.
Evet mesajı tekrar okuyunca arkadaşın ne demek istediğini şimdi kavradım 😅.

Sitelerden almanızı veya satmanızı önermem almak istiyorsanız tanıdığınız bir kişiden alın. Genel olarak hesap satımı alımı yasak. Karşınızda muhatap bulamazsınız. Çünkü siz veya karşı taraf %100 hesabı alma ihtimali var. Ona göre de güvenli site var mı yok mu bu yazıdan bir anlam çıkarırsınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı