Hesap satışından vergi ödenmeli mi?

MehmetAKİFF

Zeptopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Instagram üzerinden YouTube, Spotify, Netflix ve ortak oyun hesapları satıyorum.
Bir hafta önce biri Spotify hesabı istedi fiyat sordu. Alacağım dedi IBAN attım ve iki gün sonra yazdığı yazı: "seni şikayet edeceğim. Vergi ödemeden satış yapıyıyorsun."
Evime kağıt yollayacağını söyledi gözümü mü korkutmak istedi yoksa cidden büyük bir ceza mı alacağım?

Hocam onun peşini takip ediyorlar. Google AdSense hesabında ne kadar para kazandığı görünüyor. Ben de daha önce şahıs şirketi ve vergilendirmeler ile ilgili rehber hazırlamıştım. Aynı şey değil sizinkini bulmaları zor genel olarak savcılıktan belge almadan hesap kayıtlarına bakamazlar. Ona da uğraşmazlar.
Hocam merhaba bende pubg hesap alıp satıyorum. Sıkıntı yaşarmiyim acaba

Hocam onun peşini takip ediyorlar. Google AdSense hesabında ne kadar para kazandığı görünüyor. Ben de daha önce şahıs şirketi ve vergilendirmeler ile ilgili rehber hazırlamıştım. Aynı şey değil sizinkini bulmaları zor genel olarak savcılıktan belge almadan hesap kayıtlarına bakamazlar. Ona da uğraşmazlar.

Reis ben PUBG hesbai alip satarm 1 yildr ama vergiyi yeni öğrendim sorun olur mu?

Son düzenleme:
Hocam merhaba bende PUBG hesap alıp satıyorum. Sıkıntı yaşar miyim acaba.

Reis ben PUBG hesbai alip satarm 1 yildr ama vergiyi yeni öğrendim sorun olur mu?

Hocam ne yaptınız siz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı