Kasamın egzoz fanı yok, almam gerekir mi? 11. dakikada sıcaklıklar böyle, öncesinde laptop kullandığım için bu değerler iyi mi kötü mü bilmiyorum. Başka test yapmam gerekir mi?
Eki Görüntüle 2588743
Özellikle AMD kartlarda normal sıcaklık ile hotspot sıcaklığı arası fark 30'a kadar dayanabiliyor. Hotspot sıcaklığı endişe edilmemesi açısından 95'i geçmemesi daha iyi. AMD buna 110 mu 115 mi ne diyor tam hatırlamıyorum ama özellikle 200W üzeri güç çeken kartlarında sıkça görülebiliyor 90 derece civarı hotspot sıcaklıkları.Değerlerin gayet iyi, hotspot sıcaklığında iyi. Genel olarak kartının durumu güzel. Fan devrin de düşük, ekran kartın falan da yanmaz. 20 derece üstünü sıkıntı etmeniz lazım sıcaklık ve hotspot arasını.
CPU soğutucum Peerless Assassin 120se, fanları heatsinklerin arka tarafına gelecek şekilde yerleştirmiştim, egzoz fanı kısmına yakın yani fanların biri. Belki o hafifte olsa işe yarıyordur dışarıya atmaya.Değerler gayet güzel. Endişe etmenize gerek yok. Egzoz fanı ise sizin keyfinize kalmış. Bütçe varsa alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.