Steam Hesap sebepsiz yere topluluk yasağı aldı

Hocam Steam hesabını oluşturdugunuz mailinize baktınız mı? Belki sebebini orada göndermişlerdir.

Evet baktım fakat hiçbir şey yazmıyor eğer öyle en ufak bir şey görsem bir ayrıntı en azından neden böyle bir yasak olduğunu anlasam bana yeter ve çözmeye çalışırım fakat gmailimde de bir şey gözükmüyor.

Bu linke girin, en altta Steam destek ile iletişime geçin var. Oradan iletişime geç, neden yasaklama aldığını sor.

Steam destek ile irtibata geçtim umarım yardımcı olurlar elimden geldiğince durumu düzeltmeye çalışmaları için uğraştım birkaç parça bir şeyler yazdım umarım ilgilenirler. Sizleri durumdan haberdar edeceğim. Yapabileceğim başka bir şey var mı?

Forumda kimse banınızı açamaz. Direkt destek ile iletişime geçin.

Evet ama nasıl açabileceğim konusunda yardımcı olabilirler diye düşünüyorum belki başka birisinin daha başına böyle bir şey gelmiş olabilir ve bana da çözüm yolu gösterebilir.

Bana da benzeri olmuştu. Steam desteğine yazınca açmışlardı banı.

Umarım bana da yardımcı olurlar bazı insanların kendi hatalarının yüzünden benim gibi insanlar mağdur oluyor.

Bu linke girin, en altta Steam destek ile iletişime geçin var. Oradan iletişime geç, neden yasaklama aldığını sor.

Sorunun ne olduğunu sanki biraz anlamış gibiyim Chrome üzerinden Steam'e giriş yaptığımda konumum burduru gösteriyor fakat ben Antalya'da yaşıyorum büyük ihtimalle Steam bunu bir hesap çalma girişimi olarak anlamış olabilir şimdi her şey yerine oturdu umarım Valve ekibi bana yardımcı olabilir.

Bu kadar heyecan yapmaya gerek yok dediğin gibi bir şey yapmadıysan kuralları ihlal edecek her türlü düzeltiyorlar hatayı.

Yine de kendinizi benim yerime koyarsanız neden bu hisse kapıldığımı anlarsınız emek verdiğiniz bir şeyin hiçe sayıldığını hayal edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı