EA App Hesap silme sonucu ne yapılabilir?

BartuP

Centipat
Katılım
4 Eylül 2022
Mesajlar
741
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam. Eski bir mailim vardı belirli sebeplerden dolayı hesaplarımı başka bir maile taşıdım ve hesabı sildim. EA hesabımı taşımayı unutmuşum ve Steam ve Amazon hesabıma bağlı olduğu için Steam'den aldığım EA oyunları otomatik olarak o EA hesabına eşitleniyor ve oradan açıyor. EA web sitesinde Steam ile oturum aç diyerek hesaba girebiliyorum ama neyi değiştirmek istersem istiyim artık kimsenin erişemeyeceği eski maile kod göndereceğini söylüyor. Destek ekibi ile iletişim içerisindeyim. Benden IP adresi, kartın son 4 hanesi, satın aldığım bir şeyin tarihini falan filan istediler. İstedikleri 6 şeyi de yolladım ve cevap bekliyorum. Genelde 1 cevap için 2 gün bekledim. Ayrıca onlara tamamen bana ait olan Steam ve Amazon hesaplarımın o mailine erişemediğim EA hesabına bağlı olduğunu söyledim. Bir de Prime Gaming'den aldığım 3 tane EA oyununun kodunu da bulup şu tarihte şu oyun için şu kodu kullandım diye yolladım. Yapmam gereken her şeyi yaptım mı?
İçimde bir korku var sanki kanıtlarıma inanmayacaklar veya yanlış yaptım da değerli Steam hesabım mailine asla erişemediğim bir EA hesabına bağlı kalacak diye.
 
Son düzenleme:
Bundan sonra şifre yöneticisi (örneğin: Bitwarden) kullanarak ne hesaplarınızın olduğunu bilin. EA destek ekibi bir şey yapamazsa, başka bir şey yapamazsın maalesef.
Peki maili değiştiremedim desem. Steam bağlantısını kaldırmalarını istesem kaldırırlar mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı