Hesap vitrini.com güvenilr mi?

Instagram'da çok fazla reklamı çıkıyor. Açılışa özel 200₺'ye 1000 VP alabiliyorsunuz ve 1 alana 1 bedava var, yani 200₺'ye 2000 VP almış oluyorsunuz. Şikayetvar'da sipariş tesliminde sorun hakkında çok fazla şikayet var. Satın alan var mı, güvenli mi?

Merhaba, hesapvitrini'ndeki kampanyayı Instagram'da gördüm ve bana pek gerçek gelmedi. Denemek için 475 VP aldım iki katıyla verdiler 1 saat içinde bir sıkıntı olmadı sonra arkadaşlarla beraber 1000'er VP daha aldık bir sorun yasamadım. Arkadasın kodu gelmedi o da desteğe yazdı ve hallettiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hesapvitrinnindeki kapmanyayı Instagram'da gördüm ve bana pek gerçek gelmedi denemek için 475 VP aldım iki katıyla verdiler 1 saat içinde bir sıkıntı olmadı sonra arkadaşlarla beraber 1000'er VP daha aldık bir sorun yasamadım arkadasın kodu gelmedi oda desteğe yazdı ve hallettiler.

Hocam sanki siz hesapvitrininin Technopat hesabı gibisiniz 0 mesajınız var hesap yeni :)

Denemedim ama özellikle ücretin iadesini yapmadılar diye şikayet çok fazla var.

Hocam denediniz mi aldınız mı bilmiyorum ama almayın, size sadece müşterileri mağduriyete uğratmak için var. Ne desteğe bakıyorlar ne canlı destekte adamakıllı ilgilenen birisi var, paranızı alıp bir de umursamıyorlar iade etseler dahi bakiye olarak veriyorlar parayı zorunlu olarak sitede harcamak durumda kalıyorsunuz. Ve sitedeki her kod yanlış yani site sizden para kapmak için yapılmış.

Son düzenleme:
Hocam denediniz mi aldınız mı bilmiyorum ama almayın, size sadece müşterileri mağduriyete uğratmak için var. Ne desteğe bakıyorlar ne canlı destekte adamakıllı ilgilenen birisi var, paranızı alıp bir de umursamıyorlar iade etseler dahi bakiye olarak veriyorlar parayı zorunlu olarak sitede harcamak durumda kalıyorsunuz. Ve sitedeki her kod yanlış yani site sizden para kapmak için yapılmış.

Tüketici hakem heyetine başvursam ne olur?

Arkadaşlar merhaba, bugün alışveriş yaptım birkaç yerde gördüm ve güvenilir olduğunu söylüyorlardı. Güvenip 1000 VP satın aldım. Ben evde değilken koda erişim sağladım ama etkinleştirme fırsatım olmadı. Ben almadan önce Emirhan isminde bir yetkiliyle görüştüm ve direkt olarak 2 kod gönderileceğini söyledi. Sonrasında siparişi verdim ve Yusuf isminde bir yetkili ve sanırım sitenin sahibi bana 1 kişiyi davet etmem gerektiğini ve davet ettiğim kişininde 1000 VP alması gerektiğini yoksa vermeyeceklerini söyledi. Alımdan önce shoppier değil IBAN olarak ödememi söyledi bunu reddettim. Akşam saatlerinde diğer kod için destek açmıştım ve yaklaşık 15-20 dakika sonrasında site çöktü. Hala daha siteye girilmiyor sadece livechat çalışıyor ama onda da yetkililer aktif değil yazıyor. Yani site geri açılmazsa olan benim 200 lirama ve diğer üyelerin parasına olacak. Ben olayın 200 TL'sinde değilim ama beni ve diğer insanları çok özür dileyerek aptal yerine koymalarındayım.

FOTOĞRAFLARDA GÖRMÜŞ OLDUĞUNUZ GİBİ Hesapvitrinni.com sitesi dolandırıcıdır. Birçok forumdada buna yer verilmiştir. Ben yandım siz yanmayın. Bana verdikleri 3 kodda çalışmamakta ve üstüne üstlük para iadesi yapmamaktadırlar.

Dosya Ekleri

• IMG_20250616_001633.jpg
    IMG_20250616_001633.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 341
  • IMG_20250616_001656.jpg
    IMG_20250616_001656.jpg
    94,1 KB · Görüntüleme: 333
  • Screenshot_2025-06-15-22-03-15-128_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-06-15-22-03-15-128_com.android.chrome-edit.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 328
Fotoğraflarda görmüş olduğunuz gibi Hesapvitrinni.com sitesi dolandırıcıdır. Birçok forumdada buna yer verilmiştir. Ben yandım siz yanmayın. Bana verdikleri 3 kodda çalışmamakta ve üstüne üstlük para iadesi yapmamaktadırlar.

Jashdşljksaghdşaghdasşda bana da tehtidkar diyor tüketici hakem heyetine başvuracağım artık ne olur bilmiyorum bu arada aynı adamlar 4-5 tane daha benzer site yapıp reklam vermişler 1 alana 1 bedava vaadi veriyorlar yine çok komik gerçekten.

Jashdşljksaghdşaghdasşda bana da tehtidkar diyor tüketici hakem heyetine başvuracağım artık ne olur bilmiyorum bu arada aynı adamlar 4-5 tane daha benzer site yapıp reklam vermişler 1 alana 1 bedava vaadi veriyorlar yine çok komik gerçekten.
Şu saatten sonra Klas game, Hesap.com, Vatangame nin bir baba olduğunu farkettim. Gitti 200₺

Hocam sanki siz hesapvitrininin Technopat hesabı gibisiniz 0 mesajınız var hesap yeni :)
büyük ihtimalle öyledr insta hesaplarındaki kullanıcıların çoğuda sahta profiller ve yorum yazdığınız anda kaldırıp engelliyorlar tamen dolandırıcılar ve hala açık bir site şikayetçi olmanın bir yolu yok mu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı