Hesap vitrini.com güvenilr mi?

Adı sanı olmayan sitelerden alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum, şahsım adına konuşursam itemsatış kullanıyorum ve ürün fiyatları da gayet uygun. Bir kod alana bir bedavayı Riot dağıtmıyor. Bu tür siteler genellikle fark etmediğiniz bilgileri bir köşeye sıkıştırır, satın aldıktan sonra yüzünüze çarpar diye düşünüyorum.

Kesinlikle dolandırıcı aşağılık bir yer 1380 RP almak için hesaba 150 TL attım aldım RP'yi gelen kod hatalı. Desteğe yazdım ürünün stoğu olmadığı için hatalı kod gelmiş dedi. Parayı tekrar bakiyeye aktardılar. Sadece 1380 RP üstlerinin stoğu varmış öyle dedi(daha çok para atıp yine alamayacaksınız). Ne zaman geleceğini sordum 1-2 güne gelir dedi. Ertesi gün tekrar sordum stoklar tekrar geldi mi diye gelmedi belli de değil ne zaman geleceği dedi biraz sıkıştırayım dedim kendi içimden😂 dün 1-2 güne geleceğini söylemiştiniz yazdım bu sefer sürekli kaçamak cevaplar vermeye başladı en sonunda iyi günler deyip geçiştirdi sohbeti kapattı tekrar da iletişim kuramıyorum destek sayfası gözükmüyor. İşin 150 lirasında da değilim de çaldığınız 2 3 kuruşun arkasından soyunuz sopunuz hakkında pek iyi şeyler söylenmiyor bunu da bilin öyle yapmaya devam edin. Sizin de işinize yaramayacak zaten o helal para elbet bir yerinizden çıkar misliyle.

Merhaba, bir dalgınlıkla (kampanya da güzel olunca) siteyi çok araştırmadan alışveriş yaptım. Ancak bu tarz yerlere güven olmuyor diye ödemeyi Sanal kredi kartı ile yaptım. Kredi kartı ile ödeme yapıpta parasını iade almak isteyen bankasından harcama İtiraz formu (chargeback) iletebilir. Pay2out ekibiyle de irtibata geçerseniz ödeme alıcısı POS hizmeti veren firma olarak yardımcı olacaklardır. Ayrıca başınızdan geçen deneyimi ilgili sitenin Hosting firmasına da iletirseniz Firma gelen şikayetler neticesinde siteyi kendisi tek taraflı kapatabilir böylece başka mağdurlar da oluşmaz. Son olarak EFT-Havale yoluyla ödeme yapanlar eğer site ile iletişim kuramıyor ise CİMER üzerinden ihbarda bulunabilirsiniz. Şikayetiniz neticesinde sitenin Pay2out firması POS'unu kullandığını, host hizmetini Poyraz Hosting'den aldığını belirterek iki firmanın da iletişim bilgilerini verirseniz emniyet gerekli soruşturma için savcılıkla kordineli çalışacaktır. Küçük rakamlar için hapis cezası almamak adına paranızı ödeyeceklerdir.

Pay2out İletişim: 0 (216) 606 34 63
Poyraz Hosting İletişim: +90 530 712 54 64

İki firmanında bu numaralar üstüne WhatsApp iletişim hattı mevcut ekran görüntülerini ve olayı anlatabilirsiniz. Doğrudan arayabilirsiniz.

Geçmiş olsun.

@Kerim_Efe @TalhaBey57 @rafaasilva27 @MrBerkay0 @howzer

Merhabalar, yukarıda yazdığım içeriği kontrol edebilmeniz için etiketleyip alıntı yapıyorum. Ayrıca @Kerim_Efe fark etmiş @Metesd onlara ait bir hesap, hukuki söylemlerim sormasında canlı destek beni engelleyince arkadaş birden can havliyle iletişime geçti. Yok kanıtlayamazsın bilmem ne diyerek 🤣 Çocuk var sanıyor karşısında herhalde, her neyse whatsappta iletişime geçen kişinin whatsapp kullanıcı adı da mete o yüzden @Metesd bu hesabı o veya onlar açmış çok belli. Şimdi de ben yazınca meraklanmış foruma yorumlara bakmaya gelmiş :)

Son düzenleme:
Merhaba, bir dalgınlıkla (kampanya da güzel olunca) siteyi çok araştırmadan alışveriş yaptım. Ancak bu tarz yerlere güven olmuyor diye ödemeyi sanal kredi kartı ile yaptım. Kredi kartı ile ödeme yapıpta parasını iade almak isteyen bankasından harcama itiraz formu (chargeback) iletebilir. Pay2out ekibiyle de irtibata geçerseniz ödeme alıcısı POS hizmeti veren firma olarak yardımcı olacaklardır. Ayrıca başınızdan geçen deneyimi ilgili sitenin hosting firmasına da iletirseniz firma gelen şikayetler neticesinde siteyi kendisi tek taraflı kapatabilir böylece başka mağdurlar da oluşmaz. Son olarak EFT-havale yoluyla ödeme yapanlar eğer site ile iletişim kuramıyor ise CİMER üzerinden ihbarda bulunabilirsiniz. Şikayetiniz neticesinde sitenin pay2out firması POS'unu kullandığını, host hizmetini poyraz Hosting'den aldığını belirterek iki firmanın da iletişim bilgilerini verirseniz emniyet gerekli soruşturma için savcılıkla kordineli çalışacaktır. Küçük rakamlar için hapis cezası almamak adına paranızı ödeyeceklerdir.

Pay2out iletişim: 0 (216) 606 34 63.
Poyraz hosting iletişim: +90 530 712 54 64.

İki firmanında bu numaralar üstüne WhatsApp iletişim hattı mevcut ekran görüntülerini ve olayı anlatabilirsiniz. Doğrudan arayabilirsiniz.

Geçmiş olsun.

@Kerim_Efe @TalhaBey57 @rafaasilva27 @MrBerkay0 @howzer

Merhaba, yukarıda yazdığım içeriği kontrol edebilmeniz için etiketleyip alıntı yapıyorum. Ayrıca @Kerim_Efe fark etmiş @Metesd onlara ait bir hesap, hukuki söylemlerim sormasında canlı destek beni engelleyince arkadaş birden can havliyle iletişime geçti. Yok kanıtlayamazsın bilmem ne diyerek 🤣 çocuk var sanıyor karşısında herhalde, her neyse WhatsApp'ta iletişime geçen kişinin WhatsApp kullanıcı adı da mete o yüzden @Metesd bu hesabı o veya onlar açmış çok belli. Şimdi de ben yazınca meraklanmış foruma yorumlara bakmaya gelmiş :)

Ben Papara sanal kartla ödeme yaptım paramı geri alabilir miyim ve sen aldın mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı