Hesaplar Çalındı

Karakola ya da herhangi bir adli merciiye gitmeme gerek var mı sizce? E-postamı kontrol ettiğim zaman yalnızca EA, Ubisoft ve Steam hesaplarım çalınmış ancak başka hesaplara da erişmiş olabilirler mi? Kredi Kartı vb.

Karakolun sosyal medya ile hiçbir şekilde umurunda olacagını sanmıyorum günümüzde Discord'un nasıl girildigini bile bilmiyorlar.

Bir şey sormak istiyorum:
Steam, EA ve Ubisoft hesaplarımın bağlı olduğu ana e-posta hesabımda ikili doğrulama açıktı. Buna rağmen nasıl böyle bir şey yaşanabiliyor ki? Bir de anlamadığım nokta, neden sadece Steam, EA ve Ubisoft? Bu e-postaya bağlı birçok farklı hesabım vardı, ancak onlara dokunulmamış.

Hotmail kullanıyorsunuz sanırım, bizim sektörde Hotmail check toolları kullanılıp işine yarayan şeyler hesapda varsa checker gösterir sonra da hesaba girip alınır siz Hotmail bilgilerinizi büyük ihtimalle log paylaşım kanallarında geziyor ama korkulacak bir şey değil şifre değiştirin yeter. Bir de yemeksepetinde hesabınız varsa acilen kontrol edin.

Hotmail kullanıyorsunuz sanırım, bizim sektörde Hotmail check toolları kullanılıp işine yarayan şeyler hesapda varsa checker gösterir sonra da hesaba girip alınır siz Hotmail bilgilerinizi büyük ihtimalle log paylaşım kanallarında geziyor ama korkulacak bir şey değil şifre değiştirin yeter. Bir de yemeksepetinde hesabınız varsa acilen kontrol edin.

Hocam, ilk olayı yaşadıktan sonra belki 15 defa şifre değiştirdim. E-posta kısmında başka bir problem yaşamadım ancak bu sefer de Messenger ve Instagram üzerinden saldırıya uğradım. Hesaplarım çalınmadı, ancak tanımadığım insanlara mesaj ve takip isteği gönderildi. Yemeksepeti'nde bir hesabım yok, ancak TurkNet kullanıcısıyım.

Neredeyse bir hafta olacak. Burada bahsettiğim olayın üzerine farklı gelişmeler de yaşandı. Yeni bir konu açmıştım, dilerseniz oraya bakabilirsiniz.

Neredeyse bir hafta olacak. Burada bahsettiğim olayın üzerine farklı gelişmeler de yaşandı. Yeni bir konu açmıştım, dilerseniz oraya bakabilirsiniz.

Zaten o konudan görüp geldim veri sızıntısı hakkında şu an log kanallarında paylaşılıyor musunuz diye bakacaktım ama 2 hafta çok fazla sizi şu an çoktan bırakmış olmalılar.

Zaten o konudan görüp geldim veri sızıntısı hakkında şu an log kanallarında paylaşılıyor musunuz diye bakacaktım ama 2 hafta çok fazla sizi şu an çoktan bırakmış olmalılar.

İki hafta değil, bir hafta olacak. Her şey geçen cumartesi gününden itibaren başladı. Hesaplarda çift doğrulama varken nasıl giriş yapabiliyorlar ve ben nasıl hiçbir uyarı almıyorum, bunun hakkında bilginiz var mı?

İki hafta değil, bir hafta olacak. Her şey geçen cumartesi gününden itibaren başladı. Hesaplarda çift doğrulama varken nasıl giriş yapabiliyorlar ve ben nasıl hiçbir uyarı almıyorum, bunun hakkında bilginiz var mı?

Hotmail hesabına kodu gönderirler two factory kaldırıp girişi yaparlar sonra da gelen mailleri spam işaretleyip uyarı almanı engellerler.

Hotmail hesabına kodu gönderirler two factory kaldırıp girişi yaparlar sonra da gelen mailleri spam işaretleyip uyarı almanı engellerler.

Hotmail hesabına herhangi bir kod gelmedi ama, orası çok kafamı karıştırdı. Ayrıca Two- Factory'de kaldırılmadı. Mail hesabım başta olmak üzere pek çok hesap için "açık tut" seçeneğini kullanıyorum, acaba problemin kaynağı çerezler olabilir mi?

Çözüm olarak bir kez daha temiz format atmayı ve mail adresimi yok etmeyi düşünüyorum. Sıfırdan temiz bir mail adresi açıp, bağlı olan hesaplarımı ona bağladıktan sonra sorun devam etmez herhalde.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı