Hesaplar çalındı

Arthur Abisi

Zeptopat
Daha fazla  
Önce Valorant sonrasında Discord ve Steam hesaplarım çalındı. Birkaç saat önce de Instagram hesaplarım çalındı. Hepsinin e-posta adresi ve şifresi teker teker değiştirilmiş ve sadece PC'den girdiklerim çalındı. PC RAT veya keylogger falan yemiş olabilir mi? Bundan kurtulmak için ne yapmam gerekiyor? Format atmam gerekiyor ise flash belleğe bu PC'den Windows'u yazdırmam sorun çıkartır mı?

aynısı başıma gelmişti discord hesabım çalınığ arkadaşlara link falan atılmıştı, bilgisayarı usb ile formatladım kaspersky kurup onun password managerinden bütün şifrelerimi değiştim, 2 aşamalı doğrulama açtım tüm hesaplara (google auth kullanıyorum)

+Şifreni değiştikten sonra normalde bütün cihazlardan çıkış yapıyor çoğu platformda ama yine de onu kontrol etmekte fayda var, bilmediğin bir cihaz varsa çıkarırsın.

bütün bunları yapıtktan sonra 1-1.5 hafta boyunca epostama şifremi unuttum mailleri gelmeye devam etti (hesaba girmeye çalıştılar hala ama giremediler) sonradan kesildi.

aynısı başıma gelmişti discord hesabım çalınığ arkadaşlara link falan atılmıştı, bilgisayarı usb ile formatladım kaspersky kurup onun password managerinden bütün şifrelerimi değiştim, 2 aşamalı doğrulama açtım tüm hesaplara (google auth kullanıyorum)

+Şifreni değiştikten sonra normalde bütün cihazlardan çıkış yapıyor çoğu platformda ama yine de onu kontrol etmekte fayda var, bilmediğin bir cihaz varsa çıkarırsın.

bütün bunları yapıtktan sonra 1-1.5 hafta boyunca epostama şifremi unuttum mailleri gelmeye devam etti (hesaba girmeye çalıştılar hala ama giremediler) sonradan kesildi.
Merhaba, usb mi hazırlarken sanırım bozdum ve düzeltebilirim ama win7 laptopumda düzeltemiyorum pcye taksam sorun olur mu pcyi sıfırlamıştım usbyi düzeltsem hatta pcden hazırlasam format usbsini sorun olur mu, ve virüsün kaynağıda YouTube de görüp mediafire den bi dosya indirmiştim açınca böyle oldu launcher.exe falan yazıyordu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı