Hesaplar çalınıyor

zachaer21

Hectopat
Daha fazla  
Epick Games'ten aldığım GTA 5 bayağı oynadım sildim sonra bayağı zaman geçti. Tekrar oynamak istedim indirdim.
Bir baktım Rockstar Games gmalilim değişmiş. Nasıl olabilir? Benim kurduğum Gmail hesabım telefonumun ustuneydi. Bir ara Riot Games'te boyle bir şey yaşadım.
Değişen mailer aynı biri hesabı çaldı. Ben nasıl çıkacağım bu işin içinden? Yanı oyun hesabımda faturası bende. Ne yapacağım?

Dosya Ekleri

• 1.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 64
  • 1111.png
    173,6 KB · Görüntüleme: 61
  • Ekran Görüntüsü (40).png
    813,7 KB · Görüntüleme: 56
Sorun kendi telefon numaranizda ya da Gmail hesabinizda, yani bunlar calinmis olabilir, Gmail hesabinizin sifresini degistirin.

Rockstara ticket yollayıp erişemediğiniz hesabın Gmail'ini ve şifresini değişmesini taleb edin.

Ben hesap silme denedim bende de olmuştu Rockstar inatla gmailine erişemediğim hesabın gmailine kod atıyor ne yapmam laızm.

Unlinklenen veya silinen hesaplar erişilemez oluyor yani uğraşırsan boşuna uğraşırsın ama istersen Rockstar üzerinden yeni bir Social Club açıp ticket aç durumu anlat yardımcı olursalar olurlar dekont gibi bir şeyde gönderirsen yardımcı olabilirler diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…