Hesaplarım Çalınmış mıdır?

8716

Megapat
Makaleler
13
Merhaba arkadaşlar eskiden kullandığım Torrent oyundan indirdiğim oyunlar vardı. Şimdi tamamen yeni bilgisayarımla sıfır korsan kullanarak tamamen orijinal oyun kullanıyorum. Bilgisayarımda her şey orijinaldır. Eskiden gelen Facebook hesabım E-Maillerim tehdit altında mıdır? Bütün şifreleri değiştirdim. Microsoft hesabım tehlikede midir? Bütün şifrelerimi değiştirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer baştan format atıp şifreleri formattan sonra değiştirdiyseniz birşey olmaz. Eskiden değiştirdiyseniz şöyle bi' ihtimal var. Adam bilgisayar Server veya KeyLogger atıp (o dosyanın içine) sen de tıkladıysan ve o esnada şifreyi (2-3 ay sonra) değiştirdiysen sorun olur. Ama sanmam.

Yeni bilgisayar aldım 1 sene önce ve hiç korsan oyun almadım her şey eski bilgisayarımda kaldı zaten eski bilgisayarıma format ta attım ve yakın zamanlarda bütün şifrelerimi değiştirdim.

Artık hiçbir sıkıntı kalmamıştır değil mi? Bütün şifrelerimi bilgisayarımı değiştirdim.

Teşekkür ederim cevaplarınız için.

Bu arada maillerimi değiştirmedim sadece şifrelerimi değiştirdim.

Maillerimin hepsi duruyor halen kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı