- Makaleler
- 27
Çünkü paronayak seviyesine yaklaşmaya başladığınız için artık kendinizi çözümleyemediğinize inandırmak istiyorsunuz.Olayın bu kadar endişelendirmesinin sebebi olayı çözümleyemem. Ne zaman oldu nasıl oldu gibi.
Dediğim yöntemleri uygulayabilirsiniz. Bu kadar kolay kombinasyonlar kullanmamanız gerekirdi.Kullandığım şifreler çok basit. İsmim+123 kombinasyonunu kullanıyorum.
Şifrelerini güçlü bir şifre ile değiştirebilir, 2FA veya yedek kodlar oluşturarak daha güvenli hale getirebilirsiniz.
Belki de bu konuda sizin haberiniz yoktur. Hesabınıza izinsiz giren kişiler pek umursamamış da olabilir ve bu yüzden hesabınıza bir şey yapmamış da olabilirler.Anlamadığım şey eğer zararlı yemişsem neden hesaplarım çalınmadı?
Tekrardan tekrarlayacağım ama bahsettiğim üzere yöntemleri deneyebilirsiniz. Ardından giriş yapılan tüm yerlerden çıkış yapabilirsiniz. Korkmanıza ve çok düşünmenize gerek yok diye düşünüyorum.Giriş yapmanın mantığı nedir. Olayın belirtileri 2019'un ortalarında oldu. Daha eski olabilir mi diye düşündüm. Yani açıkçası işin içinden çıkamadım ve düşüne düşüne kafayı yemek üzereyim.