Hesaplarım ne kadar eder?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam BF V ve BF 1 ücretsiz verildi, RDR2 de mi ücretsiz verildi? AC Valhalla da mı ücretsiz verildi? AC Odyssey de mi ücretsiz verildi? COD serisi de mi ücretsiz verildi? Cyberpunk 2077 de mi ücretsiz verildi? Vallahi tamamen boş yorumdan başka bir şey değil.
Kafanızdaki fiyattan koyun alıcı "çıkarsa" satarsınız o zaman.

VAC banlı diye kocaman yazı yazacak ve asla kalkmayacak. İsterse 1000 tane oyunun olsun %50'den daha fazla şekilde indirir fiyatını. İsterse 1000 Oyunun hepsi AAA olsun umrunda olmazsın alıcıların. Büyük ihtimalle 800TL'yi geçmez hesabın.
Şimdi ben hesap zaten 10.000₺ edecek demiyorum. Bakarsın hesaba RDR2 oynanır, GTA V her mülk alınmış KD'si de 5.5, R6'de plat olmuş, PUBG'de takaslanamayan ve satılamayan 100'den fazla item'ı var ki bu item'lar rare. O itemlar oyuna daha gelmeyecek. Aynı zamanda da bakarsın AC Valhalla minimum 180₺'ye iniyor, Cyberpunk da aynı şekilde. Dolayısı ile şuradaki fiyatlara baksan zaten 250-350₺ demezsin değil mi? Üstelik çoğu seri direkt olarak bulunuyor. Bir gün kafana esip AC serisine başlayayım dediğinde tüm seri orada olacak en üst paketleri ile. Yani bunları da göz önünde bulundurursun. Yok 200'müş 250'ymiş bulun böyle hesabı ben alacağım.

Tamam BF V ve BF 1 ücretsiz verildi, RDR2 de mi ücretsiz verildi? AC Valhalla da mı ücretsiz verildi? AC Odyssey de mi ücretsiz verildi? COD serisi de mi ücretsiz verildi? Cyberpunk 2077 de mi ücretsiz verildi? Vallahi tamamen boş yorumdan başka bir şey değil.

İyi, siz aklınızdaki fiyata satarsınız bize de haber edersiniz.

Şimdi ben hesap zaten 10.000₺ edecek demiyorum. Bakarsın hesaba RDR2 oynanır, GTA V her mülk alınmış KD'si de 5.5, R6'de plat olmuş, PUBG'de takaslanamayan ve satılamayan 100'den fazla item'ı var ki bu item'lar rare. O itemlar oyuna daha gelmeyecek. Aynı zamanda da bakarsın AC Valhalla minimum 180₺'ye iniyor, Cyberpunk da aynı şekilde. Dolayısı ile şuradaki fiyatlara baksan zaten 250-350₺ demezsin değil mi? Üstelik çoğu seri direkt olarak bulunuyor. Bir gün kafana esip AC serisine başlayayım dediğinde tüm seri orada olacak en üst paketleri ile. Yani bunları da göz önünde bulundurursun. Yok 200'müş 250'ymiş bulun böyle hesabı ben alacağım.
350 TL cehennemin son katındaki fiyatı. En az 700 TL.

Arkadaşım bak şurada açıklıyorum diğerleri de buraya baksın tek tek yazmayayım. Ben oyunların hepsinin indirimdeki fiyatı kadar edecek demiyorum. Yanıtlarda gördüğün gibi 200₺ eder diyorlar. 200₺ nereye ediyor? 700+ oyun var, içerisinde bir çok güncel oyunu da barındırıyor diyorum. 200'e satılan hesapları daha görmemişler herhalde. Her oyuna 50 kuruş saysa ki içerisinde RDR gibi oyunu da 50 kuruşa alacak olsa 350₺ yapıyor. Ki öyle bir ihtimal de yok.

Bu tarz fazla oyunlu hesaplar iyi fiyata çok zor satılıyor, üstüne bir de VAC yasağının bulunması işi fazlaca zorlaştırmış. Şimdiden kolay gelsin diyorum.

Artık kullanıcıların çoğu oyunları ortak hesapla aldığı için böyle toplu hesaplar çok ilgi çekmiyor. 5-10 TL'ye 2-3 oyun alabiliyorlar. Hesabın banlı olduğunu, içince yüzlerce oyun olduğunu düşünürsek 400-500 TL falan eder (alıcı çıkarsa). Artık pek böyle hesapların müşterisi kalmadı.

Dostum senin amacın bu oyunlardan ne kar etmek mi?
Satıyorsan artık oyun oynamıyorum elime de para geçsin diye satıyorsun. İnsanlarda bu oyunları bir arada ucuz bir şekilde alayım diye alıyor.

Insanlar değil ölücü, Valorant ve CS dışında oyun kültürü olmayan insanlar o fiyattan alıyor. Hesaptaki 4 AAA oyunun indirimli fiyatını koysam asgari ücretin 3'de 1'i yapıyor adam hala gelmiş bana 700+ oyunlu hesaba 200-300₺ teklif ediyor. Bulan varsa 700+ oyunlu içerisinde RDR2, FH4 Deluxe, AC serisinin, CoD serisinin, BF serisinin ve Cyberpunk 2077 bulan bizzat ben alacağım. Bulamayacaklar daha da yazıp bilgi kirliliği yaratmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı