Hesaplarım sürekli çalınıyor

RignasRoin

Zeptopat
Daha fazla  
Instagram, Steam, Twitter, Discord bu hesaplarım sürekli olarak çalınıyor. PC formatladım, hesapları değiştirdim halen devam ediyor. PC'ye tele yabancı uygulama falan da yüklemiyorum. Hindistan'dan çalan, bugün ABD'den giriş yapılmış mailime Steam hesabım çalınmış. Nasıl halledeceğim bilmiyorum.

Bütün hesaplarının şifresini değiştir, 2 aşamalı doğrulama ekle, hesapların için güvenlik önlemlerini arttır.

Instagram, Steam, Twitter, Discord bu hesaplarım sürekli olarak çalınıyor. PC formatladım, hesapları değiştirdim halen devam ediyor. PC'ye tele yabancı uygulama falan da yüklemiyorum. Hindistan'dan çalan, bugün ABD'den giriş yapılmış mailime Steam hesabım çalınmış. Nasıl halledeceğim bilmiyorum.
Virüs mü yediniz hocam. Cookie'den giriş yapıyorlar olabilir.

Önce format at, ardından hesapların şifrelerini değiştir ama kolay ve tahmin edilebilir şifreler koyma büyük küçük harfler ve sayılar mutlaka olsun yok aklımda tutamam diyorsan bir deftere not et. Şifreni eş dost ile paylaşma ve Torrent kullanma bilmediğin yerlerden indirme de yapma çözümler bunlar.

PC'ye format attım Microsoft hesabını bile değiştirdim yepyeni hesaplar açtım yeni disk aldım hala devam ediyor şifreler Google'nin güçlü olarak önerdiği şifreleri kullanıyorum uzun değişik şifrelerini bazen tekte yazamıyorum bile. 2 adımlı doğrulamalar hiçbir işe yaramıyor Steam hesabını adamlarla ortak kullanıyoruz resmen Instagram'da takip ettiklerimin sayısı 300 400 oluyor bir anda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı