Hesaptaki eski harcamalardan dolayı Apple faiz alır mı?

ahhtera

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, ben bundan 6 sene önce iPhone kullanırken o zaman ininal Kart almıştım. O karttan da App Store'dan 1 TL'lik oyun aldım ve ardından kartta para bitti. Ben de çocukluk kafamla gittim başka paralı oyunları aldım ve kabul etti. Yükledim, biraz oynadım, sonrasında başka oyun aldım onu da kabul etti. Ardından yüklenmedi ama para ile ilgili bir şeyler sordu tam hatırlamıyorum. Sonra ücretsiz uygulama indirmeme bile izin vermedi. Ben de başka iCloud hesabıma girdim ve Apple borç ile ilgili de herhangi bir e-posta atmadı. Şimdi iPhone alacağım, sizce sıkıntı çıkarır bu iCloud hesabı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ücretsiz de olsa uygulama indirmene izin vermez, kart bilgilerini girmeni ister. Yeni iCloud hesabı açarak devam edebilirsin ancak Telefonumu Bul özelliğine dikkat et.

Faiz işlemez, sadece harcadığın tutarı tahsil etmek ister.

Ücretsiz de olsa uygulama indirmene izin vermez, kart bilgilerini girmeni ister. Yeni iCloud hesabı açarak devam edebilirsin ancak Telefonumu Bul özelliğine dikkat et.

6 sene önce olduğuna da bakarsak maksimum 150 TL tutmuştur zaten.

Apple'dan ban mı yediniz ben mi yanlış anladım? :D

Bilmiyorum ki. Ama zannetmem orada kart hatalı tahsilat alınamıyor diye bir şey yazıyordu tam hatırladığım.
Ücretsiz de olsa uygulama indirmene izin vermez, kart bilgilerini girmeni ister. Yeni iCloud hesabı açarak devam edebilirsin ancak telefonumu bul özelliğine dikkat et.

Telefonumu bul derken biraz daha ayrıntılı anlatır mısınız?
6 sene önce olduğuna da bakarsak maksimum 150 TL tutmuştur zaten.

Galiba aldığım oyunlar da GTA San Andreas falandı :D

Bilmiyorum ki. Ama zannetmem orada kart hatalı tahsilat alınamıyor diye bir şey yazıyordu tam hatırladığım.

Telefonumu bul derken biraz daha ayrıntılı anlatır mısınız?

Galiba aldığım oyunlar da GTA San Andreas falandı :D

Eğer kullandığınız cihazda App Store için ayrı, iCloud için ayrı hesap kullanırsanız ve şifreleri unutursanız Telefonumu Bul özelliği yüzünden aktivasyon kilidi uğraştırabiliyor. O nedenle hesapları karıştırmamaya dikkat etmek lazım. Telefon aldığınızda faturasını kaybetmeyin, yoksa telefon çöpe dönüşebilir :)

Eğer kullandığınız cihazda App Store için ayrı, iCloud için ayrı hesap kullanırsanız ve şifreleri unutursanız telefonumu bul özelliği yüzünden aktivasyon kilidi uğraştırabiliyor. O nedenle hesapları karıştırmamaya dikkat etmek lazım. Telefon aldığınızda faturasını kaybetmeyin, yoksa telefon çöpe dönüşebilir :)

Evde eski bir iPhone 4 var. Sadece bataryası yok onda deneyeyim mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı