Ubisoft Connect Hesaptan kendi kendine çıkış yapıyor

Rvboi

Decapat
Daha fazla  
Bir süredir R6 oynuyorum ve bilgisayarı her kapatıp açtığımda Ubisoft hesabımın emailni ve şifresini tekrar girmek zorunda kalıyorum. Her bilgisiayarı kapatıp açtığımda Ubisoft hesabımdan çıkış yapıyor.

Bir süredir R6 oynuyorum ve bilgisayarı her kapatıp açtığımda Ubisoft hesabımın emailni ve şifresini tekrar girmek zorunda kalıyorum. Her bilgisiayarı kapatıp açtığımda Ubisoft hesabımdan çıkış yapıyor.
Ubisoft, EA, Rockstar gibi istemcilerin ortak özelliği. "Beni hatırla" seçeneğini açıyor musunuz girerken?

Hocam uygulamadan girdiğiniz hesabı tarayıcınızdan da girin ben o şekilde çözdüm. Birkaç kere yine tekrarlayabiliyor yine girin tarayıcıdan.

Tabikide her tekrar giriş yaptığımda beni hatırla seçeneğini işaretliyorum fakat bir işe yaramıyor. Bunu farklı bir pcde de denedim yine ayni durum vardı
Genel bir durum, bazen çok nadir çıkış yapıyor bazen de böyle her gün çıkış yapıyor. Bilgisayarınızı kapatıp açtıktan sonra çıkış yapıyor, gün içinde uygulamayı açıp kapattıktan sonra çıkış yapıyor mu? Yoksa normal giriş yapıyor mu?

Genel bir durum, bazen çok nadir çıkış yapıyor bazen de böyle her gün çıkış yapıyor. Bilgisayarınızı kapatıp açtıktan sonra çıkış yapıyor, gün içinde uygulamayı açıp kapattıktan sonra çıkış yapıyor mu? Yoksa normal giriş yapıyor mu?

Aslında değişiyor bazen gun içerisinde kapatıp açtığımda bazen de gunluk olarak çıkış yapıyor.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı