mutsuzfiberdolabı
Hectopat
Selamlar arkadaşlar. Bugün karşınızda değişik bir soru ile karşınızdayım. Başlıkta olduğu gibi Heumrage mikrofonu nasıl yapılır? Ben de kükremek istiyorum
.
Hocam olmuyor yaa ne denediysemHeumrage'in iki mikrofonu var, bir tanesi normal zamanlarda kullandığı sesi net alan, iyi bir mikrofon. Kükrerken kullandığı mikrofon ise kendisinin söylediğine göre bozukmuş, o yüzden sesi basslı alıyormuş. Mikrofon ayarlarından bassı arttırırsın olabilir belki.
Bildiğin bütün ses ve bass ayarları kükre ve mikrofonun dibinde dur. Bıçakla 1-2 delik açıp deneyebilirsin ayrıca ama önermem.Hocam olmuyor yaa ne denediysem. Ben de kükremek istiyorum
.
Hangi uygulama ki hocam.Bir tuşa basarak bass seviyesini arttırıyor fark ederseniz eğer. Sanırım bir uygulamayla yapıyor.
Yankı yapıyor. Öyle kükreme fazla oluyorBildiğin bütün ses ve bass ayarları kükre ve mikrofonun dibinde dur. Bıçakla 1-2 delik açıp deneyebilirsin ayrıca ama önermem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.