Heur: Trojan.Multi.StartPage.h virüsü nasıl temizlenir?

Efeee0

Hectopat
Daha fazla  
Malum oyun fiyatlarından dolayı 2 3 tane korsan oyun indirip bitirince sildim. Sildikten birkaç sonra ne olur ne olmaz diye Kaspersky indirdim. Tam tarama yaptım ve iki tane trojan virüsü buldu bir tanesini karantinaya aldı karantinadakini sildim fakat resimde ki gibi nesnenin yedek kopyası oluşturuldu uyarısı aldım. Sonra Malwarebytes indirip onunla tam tarama yaptım bir şey bulamadı en son Windows Defender taraması da yaptım. O da bir şey bulamadı kısacası virüs silinmişimdir yoksa format vs. atmam gerekir mi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü_20230218_111629.png
    Ekran görüntüsü_20230218_111629.png
    93,5 KB · Görüntüleme: 147
Öncelikle geçmiş olsun sağlam bir antivirüs indirip tam taramayla silin size tavsiyem crack asla kullanmayın kimse kimseye babasının hayrına bir şey vermiyor. Tavsiye ettiğim antivirüsler McAfee ESET Malwarebytes.

Zaten silmişsiniz ama içiniz rahat etmezse dediklerimlede taratın.

Öncelikle geçmiş olsun sağlam bir antivirüs indirip tam taramayla silin size tavsiyem crack asla kullanmayın kimse kimseye babasının hayrına bir şey vermiyor. Tavsiye ettiğim antivirüsler McAfee ESET Malwarebytes.

Malwarebytes taraması yaptım fakat bir şey bulamadı sadece kaspresky virüs var diyor

False-positive olabilir dediğim antivirüslerden biriyle tam tarama yapın eğer çıkmazsa Kaspersky false-positive vermiştir.

Dosyayı VirusTotal'e yükler misiniz?

İndirdiğiniz crack de yüksek ihtimal.

Ama silmişsiniz başka dosyaya geçmiş olabilir.

En iyisi bir ESET tam tarama.

Zaten silmişsiniz ama içiniz rahat etmezse dediklerimlede taratın.
Oyunu ya da bir yazılımı kıran bilinen gruplar crack içerisine virüs koymuyor, crack dosyalarını bilinen ve güvenli siteden indirilirse herhangi bir problem oluşmaz. @Efeee0 Crack kullanacaksanız düzgün sitelerden indirme yapın hocam.

Hiçbir crack size garanti vermez zamanında çok crack kullandım ve PC'nin yerindeyse içinden geçtim yeri geldi 40 50 trojan temizledim. Kimse babasının hayrına oraya bedavaya koymuyor. Hiçbir zaman crack desteklemiyor ve önermiyoruz.

Hiçbir crack size garanti vermez zamanında çok crack kullandım ve PC'nin yerindeyse içinden geçtim yeri geldi 40 50 trojan temizledim. Kimse babasının hayrına oraya bedavaya koymuyor. Hiçbir zaman crack desteklemiyor ve önermiyoruz.
Destekleyip, desteklememekle alakası yok durumun. Kimse burada Crack desteklliyorum gibi bir cümle kurmadı. Crack içerisinde yazılımlar virüs olarak algılanıyor ya da crack dosyası içerisinde virüs olabilir. Bu virüsü koyanlar oyunu kıran ekip değil, crack dosyasını dağıtanlardır. Crack dosyasının paylaşıldığı gruplardan indirilirse herhangi bir problemle karşılaşılmaz. Demek ki sizde bunca zaman virüs yediğinize göre dosyalarınızı güvenli kaynaklardan indirmemişsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı