Merhaba, en baştan itibaren size günlerdir yaşadığım sorunları anlatacağım 3 gün önce bilgisayarım açıldığında d3d9.dll Windows için uygun değil tarzı bir yazı çıkıyordu yazının sonunda hata durumu 0xc0000020 yazıyordu. Biraz araştırma yaptım ve hata çözümünün System32 ve SysWOW64 dosyalarının içinde olan d3d9.dll dosyalarını değiştirmem gerektiğini gördüm, internetten d3d9.dll dosyayı indirerek bahsettiğim 2 dosyanın içinde olan d3d9.dll dosyasını silerek indirdiğimi dosyaların içine attım ve bilgisayarımı yeniden başlattım, bilgisayarım yeniden açıldığında hatayı almıyorum diye sevindim ve artık rahatça oyun oynayabilirim dedim.
Sonra Overwatch simgesine bastığımda 0xc000007b hatasını aldım ve neredeyse Zoom ve Opera dışında hiçbir şey açılmıyor. LoL'e girmek istediğimde yazısı geliyor daha sonra kapanıyor. Overwatch girmek istediğimde 0xc000007b hatası alıyorum. YouTube'da Technopat videosunu izledim processmonitör ile hata aradım ve genel olarak d3d9.dll ve diSABLE26178932 hataları vardı. Şimdi asıl sorun şu bu bilgisayara format atmam imkansız format atmadan bunu çözmenin bir yolu var mı?
Not: SFC /scannow ve dsım komutlarını denedim ikisi de bir zaman sonra hata veriyor işleminizi gerçekleştiremedik diyor.
Kısa ve öz uygulamalarım d3d9.dll-0xc0000020 hatası veriyordu kendimce çözdüm derken artık uygulamalarım 0xc000007b hatası veriyor eskiden d3d9.dll hatası verirken en azından oyun oynayabiliyordum sadece bilgisayar açıldığında bir hata alıyordum. O kadar artık internete girmek dışında bir şey yapamıyorum, formatsız elimden ne gelir?
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Bu durumda elle atmak dışında başka bir seçeneğimiz yok gibi gözüküyor.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yep yeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
El ile .dll dosyası atmanızı söyleyen kaynaklardan sessizce uzaklaşın. O anlık o yazılımda sorunu çözse bile başka yazılımlarda daha fazla soruna neden olabilir.
O kadar şey yazmışsınız, keşke raporu da paylaşsaydınız.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yep yeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Buyurun sıkıştırdım ve Yandex'e attım keşke el ile DLL eklemeyip System32 ve adını unuttuğum dosyanın içindekini silmeseydim PC açılışında hata alıyordum ama en azından PC iyiydi sildiğim d3d9.dll orijinal dosyasıda gitti.
TeamViewer uzaktan yönetim, masaüstü paylaşımı, çevrimiçi toplantı, web konferansı ve bilgisayarlar arası dosya transferi gibi özellikleri bulunan bir yazılımdır.
TeamViewer uzaktan yönetim, masaüstü paylaşımı, çevrimiçi toplantı, web konferansı ve bilgisayarlar arası dosya transferi gibi özellikleri bulunan bir yazılımdır.