Heyecandan ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni çok sevdim. :)
Al bu da benim maraton:
Aşık mı oldum?

Başlangıcı benmikine benziyor ilk başta istemedin sonra da bitsin istemedin demi ? Bende böyle olmuştu.

Edit:

Neyse ben yatacağım. Tek diyeceğim iyi ki aşık olmuşum ilk başta mutsuzdum ama bu 7-8 Ayda çok şey öğrendim. Belki çok üzüldüm ama boş şeylere üzülmemeyi de öğrendim. Biraz içime kapandım ama şimdi öz güvenimin gelişmesinin sebebi de bu aşk. Artık ciddi anlamda çok mutluyum isterse o beni sevmesin ama ben kendime inanıyorum, hakkımda iyi şeyler düşünüyorum ve artık felaket senaryoları yerine mutlu hayaller kuruyorum.

Son düzenleme:
Konunun sonuna yaklaşıyoruz galiba.
Diyorki "Ahmet telefonum bozukdu ne yazdığın gozukmuyor zaman aşımı diyor yeniden yazsana " şimdi yeniden yazıcam ama heyecanımın yatışmasını bekliyorum. 3 günde 3 kalp krizi resmen :D . Ya şimdi ya hiç .

Kız kesinlikle ne yazdığını gördü bence. Sadece emin olmak istiyor gibi. Ama umarım gönül eğlendirmiyordur senle. Bence sen tedbirli olmalısın ve soğukkanlı davranmalısın. Yani kızın seni küçük düşürmesine izin verme.

Bu durumda 4 ihtimal var güzel kardeşim:
1- Pek sanmıyorum ama kız gerçekten mesajını görmedi, tekrar yazmanı istiyor.
2- Kız mesajını gördü ve çok heyecanlandı, bu mutluluğu tekrar yaşamak için mesaj göndermeni istiyor.
3- Kız şu an şokta ve ona yanlışlıkla attığını sandığı için tekrar mesaj göndermeni istiyor.
4- Bunu da pek sanmıyorum, kız mesajını gördü, seninle alay ediyor.

Bu arada bu heyecanı bırak artık, başına bir şey gelecek. :D

Alay ediyorsa kendi kişiliksizliğidir ki eğer öyle biriyse zaten sevmem onu, alay etmesini takmam yani kendi eğlenir sadece pek de umrumda olmaz. Zaten dış görünüşü için sevmedim onu. Ona adıyla hitap ettiğim için yanlış attığımı da sanmaz diye düşünüyorum. Birazdan yazıcam, heyecandan halsizlik çöktü üzerime.

Heyecandan ölmem herhalde :D Engelleyemiyorum ama hiç yapmamakdan iyidir. Sonra alışırım artık insanlarla kaynaşmaya.

Umarım 2. ihtimaldir. :)

Hadi, yaz artık. Ben de heyecanlanıyorum böyle durumlarda. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı