Heyecandan ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de açılsam mı diye düşünüyordum bu konu yardımcı olacak gibi bakalım hayırlısı :D En azından öz güven kazandırır, dediğiniz gibi =)

Ben de açılsam mı diye düşünüyordum bu konu yardımcı olacak gibi bakalım hayırlısı :D En azından öz güven kazandırır, dediğiniz gibi =)

Evet, ama benim gibiysen biraz zor gelecek mesajı hızlı göndermeye bak sonrasını zaten engelliyemiyorsun. İnşallah hızlıca cevap verir sana, ben anca bekliyorum şuan :D . Olmazsa yarın yine mesaj atacağım. Bünye alışınca daha kolay mesaj atarım artık.

Edit:

Gidip Zeynep diye spam atasım geldi. Cevap verilmeyince spam yapasım geliyor.

Yalan yok Emma Watson`ı izleyince giriş yaptım. Bana 1 2 tane daha seçme video atarsanız umuyorum ki i-doser(?) nirvanasına ulaşacağım. Bu arada bence bir mesaj daha atıp “evet mi hayır mı zamanım gidiyor” diye sitem edersen cevabı alırsın gibime geliyor. Denemesi senden tavsiye benden :D

Yalan yok Emma Watson`ı izleyince giriş yaptım. Bana 1 2 tane daha seçme video atarsanız umuyorum ki i-doser(?) nirvanasına ulaşacağım. Bu arada bence bir mesaj daha atıp “evet mi hayır mı zamanım gidiyor” diye sitem edersen cevabı alırsın gibime geliyor. Denemesi senden tavsiye benden :D

Yarın yapacağım artık, uykumda geldi yanlış bir şeyler yazmayım.

Yarın yapacağım artık, uykumda geldi yanlış bir şeyler yazmayım.
Yapma sakın hafız, ufak bir ihtimal varsa da "zamanım gidiyor" gibi bir mesaj atarsan olmaz o iş. Karşındaki kız çok güzel olmasa bile hatta çirkin olsa bile 1 günde bir çok kişi asılıyor kıza. Eee böyle olunca ego tavan yapıyor. Sen ters bir şey söylersen kız o ego ile olumlu yanıt vermez vereceğini varsa bile.

Yapma sakın hafız, ufak bir ihtimal varsa da "zamanım gidiyor" gibi bir mesaj atarsan olmaz o iş. Karşındaki kız çok güzel olmasa bile hatta çirkin olsa bile 1 günde bir çok kişi asılıyor kıza. Eee böyle olunca ego tavan yapıyor. Sen ters bir şey söylersen kız o ego ile olumlu yanıt vermez vereceğini varsa bile.

Böyle düşünce evet doğru diyorsun.

Konu çorba olmuş Ilk sayfada ölürken son sayfada kahkahalardasın. Bir gelişme mi var? :)

Gelişme yok. O ilk mesajın heyecanından :D . Çevrim içi olunca da aynısı oldu ama sonra geçiyor :D .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı