Heyecandan ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Terk edildim, aşk acısı neymiş? İşte o duyguyu yaşadım. Üzerinden bir süre sonra terk ettim. Aşk acısı neymiş? İşte o duyguyu yaşattım. 15 yaşından 26 yaşına kadar 47 kez çeşitli duygular içine girdim:ROFL: En sonunda kafama dank etti. Evliyim ve bir oğlum var:) Yani aşk acısı çekiyorsun diye üzülme, oda geçer. Gerçi çekiyor gibi bir halin falan yok. Kimsenin olmasında zaten. Kafanıza şapkadan başka bir şey takmayın gençler. Bu arada kalp ağrımayan tek organdır:ROFL:

Öyle demeyin. :D Arada demiyorlar mı? ''Hacı kalbim ağrıyor ya. Bi' doktora görünsem mi? :D''
Badem şekeri filminde doktor öyle dedi ben onun yalancısıyım:) Tıbbi olarak kalp vücuda sadece kan pompalar, bize göre ise kan pompalar ve sever. O zaman beynin hiç bir hükmü yok. Hani beyin bedava idi, beyin siz miyiz:ROFL: Bundan dolayı aşkın var olmadığını, sadece psikolojik olduğunu düşünen insanlar azımsanmayacak kadarlar. Ama kalbimden bir ses diyor ki aşk var. Ama olmayabilir de. Bu arada benim kalbim konuşuyor. Bu arada aşk acısının ilacı var. Git doktoruna versin, iyileştiriyor. Demek ki psikolojikmiş:)

Hocam bir daha düşünün derim. Emin misiniz? :D
indir (1).jpg
indir.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı