Heyecandan ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yerinde yerinde :D Kıza bir yazamadım ya tam yazıcam illa bir şey oluyor.

Ben zaaaten her acının tiryakiiiisi olmuşum. :D

Edit:

Kız çevrim içi oluyor aslında yazdım ama görmüyor tam çıldırmalık.

Edit 2 :

Dur dur iletti yine heyecan bastı.

Edit 3: Okuyor şuan Allah Allah.

Edit 4:

Uzun yazdım hala okuyor.

Edit 5:

Kitap gibi konunun son sayfaları .

Son düzenleme:
Evet bir hikayenin daha sonuna geldik. Hayatımın en mutlu, en heyecanlı ve en farklı 3 günü. Cevabı merak ediyorsunuz demi :D . Reddedildim ama nazikçe ve şuan aşırı mutluyum o bu konudan habersiz. Mesajlarımı maalesef diye kibar karşıladı biraz konuştuk, şakalaştık bu konuyu açmadan bende son olarak bana bilmeden yaptığı iyiliklerden bahsettim (Öz güvenim arttı, artık bu konularda endişelenmiyorum gibi.) en son olarak da bu konuyu bir daha açmayalım o zaman dedim ve görüşürüz dedim. İnanın bana bu olaylardan önce daha demin arkadaşça yaptığımız konuları ve şakaları bile yapamazdım ama seni seviyorum dedikden sonra bu olaylar çıtır çerez :D . Şu an aşırı mutluyum cidden. Onun sayesinde yeni bir hayata adım attım. Herkes beni sevmek zorunda değil demi.

Edit : Bu konuya bu kadar ilgi geleceğini düşünemezdim resmen hayatımın değişimine şahit oldunuz. Hepinize Teşekkürler. Umarım benim gibi arkadaşlar da artık daha rahat olur. :cool::cool:

Evet bir hikayenin daha sonuna geldik. Hayatımın en mutlu, en heyecanlı ve en farklı 3 günü. Cevabı merak ediyorsunuz demi :D . Reddedildim ama nazikçe ve şuan aşırı mutluyum o bu konudan habersiz. Mesajlarımı maalesef diye kibar karşıladı biraz konuştuk, şakalaştık bu konuyu açmadan bende son olarak bana bilmeden yaptığı iyiliklerden bahsettim (Öz güvenim arttı, artık bu konularda endişelenmiyorum gibi.) en son olarak da bu konuyu bir daha açmayalım o zaman dedim ve görüşürüz dedim. İnanın bana bu olaylardan önce daha demin arkadaşça yaptığımız konuları ve şakaları bile yapamazdım ama seni seviyorum dedikden sonra bu olaylar çıtır çerez :D . Şu an aşırı mutluyum cidden. Onun sayesinde yeni bir hayata adım attım. Herkes beni sevmek zorunda değil demi.
Aferin Rocky.[emoji1] Gurur duydum...

Lanet olsun adamım. Ne için reddettiğini söyledi mi?

Sevmiyormuş açıkladı yapacak bir şey yok. Elden bir şey gelmiyorsa yeni serüvenlere yelken açarız. :neo::neo::neo:. Benim gibi mutlu olun arkadaşlar, bazılarına bu çok garip gelebilir sevdiği insanın reddetmesini kabullenmek. Şöyle anlatıyım bu sonuç illa ki gelecek idi, bu onun kararı ben onu değiştiremem. Kendimi şanslı olarak görüyorum, bu kadar güzel dille reddedilmek, sevdiğim insanla konuşabilmek, çok şanslıyım. iyi ki aşık olmuşum, iyi ki sevdiğimi söylemişim. Ağlayacağım resmen ama mutluluktan, yıllar sonra kendimi ilk kez kendime emin, rahat hissediyorum. Yine aşık olursam buraya yazarım ama uzun bir hikaye olmaz, alıştım sonuçta. O beni düzgün bir dille reddetti, konuştuk, güldük. Hayatımın en mutlu günü reddedilmiş olmama rağmen :D . İyi ki aşık olmuşum şükürler olsun. İnşallah şimdi bazı şeylere üzülmenin boş şeyler olduğunu ve her kötü bulduğunuz durumdan bile nasıl iyi, güzel sonuçlar çıkabileceğini. Şükredin, kötü tarafları görmezden gelin iyi taraflara odaklanın. Beni de seven biri illa ki çıkar sizi de. :mutlu::mutlu:

Don't Worry Be Happy. Yaşamak için başka şansımız yok, bu hayatımızda mutlu olalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı