Arkadaşlar en büyük hayalim savaş pilotu olmak, bana Hava Harp Okulu'na nasıl giriceğimi ve savaş pilotu nasıl olacağımı detaylıca anlatabilir misiniz?
İngilizce öğrenmen gerekiyor, Türkçeyi iyi bilmen gerekiyor yani dil yeteğini önemli, göz miyopu veya farklı hastalıklar işitme kaybı boy kilo gibi fiziksel sorunlara sahip olmamanız gerekir, matematik, fen, fizik bu derslerinizde başarılı olmanız gerekir çünkü bu konulara dayalı. Bu şartları karşılıyorsanız. Harp okuluna başvuruyorsunuz size zihinsel bedensel sağlık kontrolleri mülakatlardan geçiriyorlar. Eğitimleri geçerseniz ve okulu geçmeye başarırsanız olabilirsiniz. Ama yazdığım size kolaymış gibi gelebilir fakat öyle görünmüy.
Gözlük kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız numaranız kaç?Kankam peki pilot oluncaya kadar kaç yıl süre geçiyor ve hava harp bilgisayar mühendisliği güzel bir bölüm müdür acaba.
Gözlük kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız numaranız kaç?
İki gözünüzün toplamı 1'i geçmemeli. Sizinde geçmiyor şansınız var.Sol gözüm 0.25 astigmat sağ gözüm 0.50 astigmat.
İki gözünüzün toplamı 1'i geçmemeli. Sizinde geçmiyor şansınız var.
Peki, herhangi bir ameliyat iziniz veya yara iziniz var mı vücudunuzda?
Derslerinizi iyi tutup sağlıktanda geçerseniz önünüzde bir engel görmüyorum olmak için.Hayır yok.
Derslerinizi iyi tutup sağlıktan da geçerseniz önünüzde bir engel görmüyorum olmak için.
Derslerinizi iyi tutup sağlıktan da geçerseniz önünüzde bir engel görmüyorum olmak için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.