Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
GA-Z170-HD3 anakartım var. BIOS'ta da AHCI seçili. SATA kablosu da 6gb/s ama değerler 300mb/s'den fazlasını bir türlü vermiyor. Forumda atılan bazı testleri gördüm 500mb/s'lere ulaşanlar var. Benim SSD de sorun nerede acaba?
GA-Z170-HD3 anakartım var. BIOS'ta da AHCI seçili. SATA kablosu da 6gb/s ama değerler 300mb/s'den fazlasını bir türlü vermiyor. Forumda atılan bazı testleri gördüm 500mb/s'lere ulaşanlar var. Benim SSD de sorun nerede acaba?
Bu markada aynı olay var mı bilmiyorum ama Çin den sipariş edilebilen SSD lerde boyutuna göre hız oluyor. 120 GB 350mb verirken 500 GB 500mb veriyor. Bende Hi-Level 240 GB SSD kullanmaktayim bilgisayarım eski olduğu için SATA 2 portunda takılı zaten en fazla 300 alabileceğim için dert etmemiştim. 4 yıldır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım.
Deneyeceğim sonra dönerim buraya. Ama bir sorun var ve olmadi garantiye yollayacağım. Aşırı saçma bir sorun. Nerdeyse 2 katını alabilecekken alamıyorum.