Hi Level 16 GB RAW'dan nasıl biçimlendirilir?

Hi-Level Smart marka.
O zaman çok üzerine düşmenize gerek yok hocam. Bu USB'lerin nerede üretildiği belli değil. Yüksek ihtimalle Çin'den getirtilip logo basılan kalitesiz USB'ler bunlar. Almayın bir daha. Ki böyle hatalar vermesi de normal bir bakımdan. Kalitesiz NAND yongası olan ve kontrolcüsüz çalışan bir USB çünkü o. Bu kadar denemeden sonra artık düzelmiyorsa atın bir kenara gitsin. Maalesef durum bu. :(
 
Yani 16 GB alacağım hangisi iyi?
SanDisk'in nadir kaliteli USB belleklerinden. Cruzer serisi leş ama Ultra Flair'ler kaliteli. Onun dışında BİM'de Lexar JumpDrive V100 var 36 TL'ye. Hem de 32 GB. Şu an kullanıyorum memnunum açıkçası ama bir arkadaş onunla sorun yaşamış o yüzden onu geri plana atalım. Ultra Flair alınabilir 16 GB olarak. Bir de Toshiba TransMemory var.
Yine taş gibi bir USB bellektir. Çamaşır makinesinde yıkanmasına rağmen sağ çıktığı görülmüştür. Lakin yavaştır. USB 2.0 çünkü. BİM'den Lexar JumpDrive V100 alabilirsiniz ya da internet üzerinden Ultra Flair alabilirsiniz. Kapasite daha önemliyse Lexar alın.
 
SanDisk'in nadir kaliteli USB belleklerinden. Cruzer serisi leş ama Ultra Flair'ler kaliteli. Onun dışında BİM'de Lexar jumpdrive V100 var 36 TL'ye. Hem de 32 GB. Şu an kullanıyorum memnunum açıkçası ama bir arkadaş onunla sorun yaşamış o yüzden onu geri plana atalım. Ultra flair alınabilir 16 GB olarak. Bir de Toshiba transmemory var.
Yine taş gibi bir USB bellektir. Çamaşır makinesinde yıkanmasına rağmen sağ çıktığı görülmüştür. Lakin yavaştır. USB 2.0 çünkü. BİM'den Lexar jumpdrive V100 alabilirsiniz ya da internet üzerinden Ultra flair alabilirsiniz. Kapasite daha önemliyse Lexar alın.

İnternetten gelmesini bekleyemiyeceğim için BİM'e gidip 32 GB Lexar aldım teşekkür ederim yardımınız için :)
 
İnternet'ten gelmesini bekleyemeyeceğim için BİM'e gidip 32 GB Lexar aldım. Teşekkür ederim yardımınız için :)
Rica ederim hocam. Hayırlı olsun. Hızlar olarak fena değil. Hakkında bir incelemem de var.
 

Geri
Yukarı